Mihai Ghimpu i-a urat deputatului Ion Hadârcă ”rezistență și sănătate”

Rezistență și sănătate, mulțumiri pentru contribuția de până acum sunt doar unele dintre zecile de felicitări primite de scriitorul, deputatul Ion Hadârcă, ieri, 17 august, cu ocazia zilei de naștere.

”Cea mai frumoasă surpriză estenepoțelul meu Forin, care aproape 5 ani ne bucură cu câte o șotie, dar și noutatea feciorului meu că până la finele anului voi fi din nou bunel”, a menționat Ion Hadârcă.

A primit toată ziua felicitări atât din partea colegilor de partid, cât și din partea premierului Vlad Filat, dar una dintre frumoasele amintiri va fi felicitarea trimisă de ambasadorul Azerbaidjanului în R. Moldova, Aliev Namic.

Mihai Ghimpu, președintele PL, i-a urat ”multă rezistență și sănătate”, iar Vlad Filat i-a mulțumit pentru contribuția de până acum.

Întrebat la ce lucrează în prezent, Ion Hadârcă a menționat că pregătește o carte de publicistică despre perioada de zbucium din 2006.

ARENA precizează că Ion Hadârcă, născut la 17 august 1949 în comuna Sângereii Vechi (astăzi or. Sângerei), este poet, eseist, traducător, prim-vicepreședinte al PL.

sursa: arena.md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: