Mihai Ghimpu a îndeplinit şi cea de-a doua dorinţă a lui Victoraş

sursa: arena.md

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu nu a uitat de cea de-a doua dorinţă a lui Victoraş Lupaşcu. După ce i-a oferit un card bancar de 25 mii euro pentru operaţia la inimă, Mihai Ghimpu i-a oferit în dar lui Victoraş un laptop.

Victoraş Lupaşcu a primit laptopul miercuri, 1 iunie, de Ziua Copilului. Liderul liberal a vizitat familia Lupaşcu în blocul unde locuiesc. Mihai Ghimpu a făcut acest cadou, pentru că şi-a amintit că în scrisoarea pe care Victoraş i-a trimis-o lui Moş Crăciun scria ,,Vreau o inimă nouă şi un laptop”.

Mama lui Victoraş, Ala Lupaşcu a declarat pentru ARENA că rămas fără cuvinte când l-a văzut pe Mihai Ghimpu din nou cu un cadou. ,,Suntem recunoscători pentru gestul care l-a făcut domnul Ghimpu, fără ajutorul lui operaţia ar fi fost imposibilă”, a apreciat Ala Lupaşcu.

ARENA precizează că Victor Lupaşcu, un băieţel de 7 ani, s-a născut cu o malformaţie gravă la inimă. Doar o operaţie costisitoare i-ar fi putut salva viaţa. În cadrul campaniei ,,Dăruieşti şi câştigi”, organizată de ProTV, Mihai Ghimpu a donat 25 mii euro pentru Victoraş pentru ca acesta să beneficieze de operaţia care era necesară. De curând, Victoraş Lupaşcu s-a întors din Germania şi se simte foarte bine. Din nou se poate juca cu prietenii, iar de la 1 septembrie va merge la şcoală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: