Dorin Chirtoacă vrea mai mult!

Candidatul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, nu s-a arătat suprins de rezultatele BOP, care-l arată favorit pentru Primăria Chișinău, și declară că vrea mai mult – să câștige aceste alegeri din primul tur. ”Cunoaștem faptul că susținerea față de continuarea activității noastre este mai mare, decât cea care am avut-o chiar în anul 2007, însă ne propunem să obținem mai mult și să câștigăm alegerile din primul tur”, a declarat Dorin Chirtoacă luni, 30 mai, pentru Publika TV.

Dorin Chirtoacă a spus că vrea să câștige din prima Primăria capitalei, ”pentru ca să nu mai fie nevoie să fie cheltuiți bani din bugetul republicii, din bugetul municipiului, pentru desfășurarea turului al doilea”. Candidatul PL a precizat că acest obiectiv ar putea fi realizat ”prin mobilizarea locuitorilor municipiului la alegeri”. ”Printr-o prezență masivă la alegeri putem asigura victoria AIE în alegerile locale și formarea unei prezențe democratice în Consiliul municipal”, a spus Dorin Chrtoacă.

Cât privește, candidatul PCRM la Primăria capitalei, Igor Dodon, al doilea favorit în cursa pentru municipalitate, a relatat pentru Publika TV că ”mai puțin crede în sondaje, deși apreciază munca celor care le realizează”. Ba mai mult, Igor Dodon a pus la îndoială faptul că rezultatele BOP reflectă situația reală, întrucât ” la ultimele scrutine sondajele au arătat o situație eronată”. ”Au mai fost sondaje, dar mai important este votul alegătorilor din 5 iunie”, a conchis Igor Dodon.

ARENA precizează că Barometrul Opiniei Publice(BOP), lansat luni, 30 mai, de Institutul de Politici Publice (IPP), arată că dacă ar fi mâine alegerile locale, 39 % din chișinăueni l-ar vota pe Dorin Chirtoacă, candidatul PL, iar 26 % – pe Igor Dodon, candidatul PCRM.Candidatul PDM, Valentina Buliga, s-ar alege cu 4 % din votul locuitorilor capitalei.

Un răspuns to “Dorin Chirtoacă vrea mai mult!”

  1. Soliman Says:

    Domnule Chirtoaca,
    Din orasul Arad,Romania, va transmitem un grup de preteni succes maxim la alegerile pentru Primaria municipiului Chisinau. Va rugam sa abordati politic cat mai intens confruntarile cu Igor Dodon. Nu va lasati antrenat in cursa economica pe care o intinde acest ipochimen comunist. Stie toata lumea , o tara intreaga, de fapt Romania intreaga, cat sunt de parsivi comunistii!! Alegerile locale din Basarabia sunt in acest moment un test politic, chiar geopolitic de cea mai mare insemnate pentru toti si asta trebuie invederat tuturor celor de buna credinta. Dodon este o unealta ruseasca (si nu numai !)prin care se atenteaza chiar la integritatea statului roman!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: