(foto) Război cu panouri publicitare între liberali şi comuniști

sursa: unimedia.md

Lupta electorală a început deja. După apariţia „misterioasă” a panourilor – „Vrem drumuri mai bune. Vrem să ne mândrim cu orașul nostru. Mai puține vorbe și mai multe fapte”. „Soluția?” – astăzi, 6 aprilie, pe străzile Capitalei a apărut şi un răspuns din partea Partidului Liberal. „Soluţia – schimbarea până la capăt”, scrie pe acestea. „Schimbarea până la capăt” este sloganul Partidului Liberal.

La rândul său, candidatul la şefia Capitalei din partea PCRM, Igori Dodon, cel care a recunoscut că panourile roz îl reprezintă, acuză PL de plagiat şi spune că Dorin Chirtoacă este problema Chişinăului şi nu soluţia.

„Cei care au lansat această iniţiativă sunt în criză de idei şi se ocupă de plagiat. Este vorba de Partidul Liberal, care este problema întregii societăţi şi Dorin Chirtoacă, care este problema Chişinăului. Soluţiile oferite, până acum, de actualul primar se pot observa prin starea proastă a drumurilor, situaţia în domeniul termoenergetic, sectorul comunal–locativ”, susţine comunistul Igor Dodon.

Amintim că alegerile locale din acest an vor avea loc la 5 iunie. Până acum în cursa electorală s-au înregistrat Igor Dodon (PCRM), Valentina Buliga (PD) şi Radu Buşilă (PPCD). Totodată, actualul primar, Dorin Chirtoacă, a anunţat că va candida pentru un nou mandat.

Un răspuns to “(foto) Război cu panouri publicitare între liberali şi comuniști”

  1. (video) Ghimpu are un nou slogan: Chirtoacă – la Primărie, Dodon – în cosmos « Mihai Ghimpu: Sunt liberal, îmi place libertatea Says:

    […] articole (foto) Război cu panouri publicitare între liberali şi comuniști Dialog directPL vrea 7 aprilie ,,Ziua Libertății”Ex-preşedintele Republicii Moldovei Mihai […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: