(video) Ghimpu nu se mai lasă șantajat de bombele aruncate de Filat

sursa: Evenimentul Zilei

Liderul PL, Mihai Ghimpu, este nemulţumit despre modul cum premierul Vlad Filat gestionează situaţiile de criză. La sfârşitul săptămânii trecute, atunci când în Parlament se duceau discuţii aprinse despre politica bugetar fiscală între PLDM și PD-PL, preşedintele liberal le-a declarat jurnaliştilor că PL nu se va mai lăsa şantajat de modul în care acţionează colegul său de Alianţă, Vladimir Filat.

„Partidul Liberal nu se va mai lăsa şantajat şi mânat cu forța, dacă nu se va discuta cu noi pe probleme principiale în ce priveşte actul de guvernare. Afirmaţiile de săptămâna trecută cu privire la demisia Guvernului iarăşi sunt declaraţii de şantaj. La alianţă nu se discută, şedinţa de Guvern se amână, apoi mergem la Bruxelles şi arătăm că iată, cum eu nu sunt acasă, cum e ceartă. Ap’ nu fă ăiii… nu arunca aici bomba şi ea să explodeze când eşti tu la Bruxelles”, s-a declarat indignat fostul preşedinte al Parlamentului, atunci când Filat se afla în vizită la Bruxelles.

Potrivit lui Mihai Ghimpu, PL va respinge în continuare această abordare. „Mai mult aceste metode nu merg, care au fost folosite până acum. Pe viitor, dacă lucrurile nu vor fi discutate din timp, să-şi asume tot ce se întâmplă ulterior”, a mai precizat preşedintele PL.

Premierul Vladimir Filat s-a declarat mirat de mai multe ori. Acesta afirma că atunci când nu se află în ţară, atunci se întâmplă lucruri ciudate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: