Ghimpu ține la control alegerile locale: Dodon n-are rating, Bodiu nu trage, Plahotniuc nu câștigă, Chirtoacă – cel mai puternic

sursa: unimedia.md

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, „ține la control situația cu alegerile locale”. Potrivit lui, acesta se pregătește de scrutin și sondează situația cu ajutorul studiilor.

„Eu țin la control situația cu alegerile locale. Nimeni nu va câștiga, nici Plahotniuc, nici ceilalți. Avem câteva sondaje și le analizăm. Din câte am înțeles va fi o bătălie pe viață și pe moarte”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

Întrebat despre contracandidații lui Dorin Chirtoacă și posibilitatea ca edilul actual să fie devansat, Mihai Ghimpu declară că acest lucru nu este posibil. „Igor Dodon are un rating prea mic, Tănase la fel, Victor Boodiu n-a figurat în sondaje, dar și fără ele nu trage. Nici Vladimir Plahotniuc nu are șanse. Oricum, nu e corect să discutăm acum asta”, a mai precizat Mihai Ghimpu.

În același timp, fostul președinte al Parlamentului admite că ar putea exista o situație când Dorin Chirtoacă ar putea avea un contracandidat puternic. „Contracandidat vor fi comuniștii, dacă alegătorii vor vota orice înaintează PCRM așa cum s-a întâmplat cu mănușa”, a mai precizat liderul liberal.

UNIMEDIA amintește că alegerile locale vor avea loc în luna iunie. Dorin Chirtoacă va candida din partea PL pentru un nou mandat, în timp ce PLDM și PD încă se mai gândesc la candidaturi. Din partea comuniștilor se vehiculează candidaturile lui Igor Dodon, Violeta Ivanov sau Eduard Mușuc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: