Toată lumea la treabă! PL şi ,,Hai, Moldova” fac azi curăţenie

sursa: arena.md

Pentru a testa implicarea locuitorilor Chişinăului într-un proiect ecologic de amploare, iniţiatorii proiectului „Hai, Moldova!” organizează sâmbătă, 19 martie o acţiune-pilot în parcul Valea Trandafirilor. Echipa „Hai, Moldova!” a anunţat că acţiunea va avea loc cu începere la ora 10.00, iar Primăria municipiului Chişinău va asigura voluntarii cu toate instrumentele necesare.

Proiectul ,,Hai, Moldova!” este o replică a proiectului mondial „Let’s do it”, care s-a bucurat de un mare succes în mai multe state, precum Estonia, Slovenia şi România. Marele eveniment este planificat pentru 16 aprile, ziua în care vor fi așteptați să participe peste 350 de mii de oameni, care vor colecta simultan în diferite localități ale republicii peste 10 tone de gunoi.

ARENA precizează că pentru sâmbătă 19 martie şi Partidul Liberal (PL) a anunţat că va iniţia o amplă acţiune de salubrizare sub genericul „Pentru o capitală curată!”. Astfel, membrii PL vor fi dislocaţi în toate sectoarele din capitală pentru a face ordine începând cu ora 10.00.

Pentru evitarea poluării mediului, ministrul Mediului Gheorghe Şalaru a recomandat în cadrul unei conferinţe de presă de vineri, 18 martie ca deşeurile, resturile vegetale şi frunzele să nu fie arse, dar colectate separat, depozitate sau acoperire cu sol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: