AIE nu a ajuns încă la un numitor comun asupra Legii bugetului de stat pentru anul 2011

sursa: basa.md

Alianţa pentru Integrare Europeană trebuie să mai discute asupra Legii bugetului de stat pentru anul 2011, deoarece în cadrul coaliţiei de centru-dreapta nu s-a ajuns încă la un numitor comun asupra acestui document, transmite BASA –press.

Potrivit preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, „peliştii” mau au unele obiecţii faţă de bugetul de stat şi vor cere în cadrul consiliului AIE ca primăriei municipiului Chişinău să-i revină cele 73 de milioane promise anterior de Guvern şi să fie majorate alocaţiile pentru Minsiterul Tineretului.

Liderul PD, Marian Lupu a asigurat că vor fi dezbateri dure în Parlament asupra legii bugetului 2011. „Săptămâna viitoare vom avea 4 proiecte arhiimportante. Este vorba de politica fiscală, proiectul Legii bugetului de stat, proiectul legii privind asigurările sociale şi al 4 este proiectul legii privind bugetul de asigurări în medicină. Eu presupun că pentru fiecare din aceste subiecte vom avea câte o şedinţă separată în plenul Parlamentului. Legea bugetului va fi discutată ore în şir”, a spus Lupu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: