Mihai Ghimpu despre legătura dintre AIE şi discotecă

sursa: sursa: arena.md

„Alianţa pentru Integrarea Europeană nu e discotecă, unde sunt mulţi. Aici sunt trei şi gata(…). Da, probleme sunt în Alianţă, dar asta nu însemnă că nu le vom depăşi şi nu vom merge înainte”, a declarat miercuri, 9 martie, într-o conferinţă de presă,  preşedintele PL, Mihai Ghimpu.

Liderul liberal a menţionat că membrii Alianţei „sunt sortiţi să meargă înainte”. ”Au apărut unele momente, trebuie să ne întâlnim, să le discutăm şi mergem înainte”, a spus Mihai Ghimpu. Liderul liberal a adăugat, totuşi, că „asta în condiţiile în care conştientizăm că R.Moldova nu poate evolua în afara Alianței”.

„După cum am mai spus nici,  ei nu-mi plac mie, nici eu nu-i plac lor, dar nu avem altă posibilitate să alegem”, a menţionat Mihai Ghimpu.

La aceeaşi conferinţă de presă, referindu-se la disensiunile apărute în componentele Alianţei, în ceea ce ţine de aprobarea, „la pachet” a proiectului Bugetului de Stat pentru anul 2011 şi a politicii fiscale , Mihai Ghimpu a spus că „la noi, interesul poartă fesul”. „Ar fi bine şi cred că ar fi mai corect să discutăm între noi şi să spunem lucrurilor pe nume. Probleme este că noi nu ne întrunim, noi nu discutăm”, a remarcat  Mihai Ghimpu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: