(video) Ghimpu despre Voronin: ,,A venit treaz la emisiune?”

sursa: arena.md

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, continuă să-l ,,atace” pe liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. ,,Azi vor coaliție largă, mâine o să ne bage un cuțit în spate”, a declarat liderul liberal în cadrul unei emisiuni televizate de la Pro TV, în seara zilei de luni, 7 februarie. Totodată, Mihai Ghimpu i-a acuzat pe comuniști ,,de minciună și de politică împotriva voinței cetățeanului”.

Întrucât cu două săptămâni în urmă, la același post de televiziune a fost invitat și Vladimir Voronin, liderul PL, Mihai Ghimpu, a întrebat: ,,A venit treaz la emisiune? Întreb, pentru ca el deseori se trezește pe la spital și îl mai aburesc acolo”.

În emisiune, Mihai Ghimpu a fost solicitat să comenteze distincțiile oferite de fostul ex-președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin unor ofițeri din serviciile secrete ruse. Ghimpu a comentat în felul următor: ,,Vladimir Voronin a vrut să fie și cu Europa, și cu Rusia, a vrut peste tot să mulgă sau să sugă, ca dihorii”.

În altă ordine de idei, Mihai Ghimpu a spus că PL nu deține şefia “instituției prin care l-ar putea trage la răspundere” pe Vladimir Voronin, chiar dacă dispune de mai multe probe precum că ar avea proprietăți ilegale. ,,Întrebați-i pe cei cărora le-au revenit aceste instituții. Cineva din alianță a tras toată spuma, dar PL nu are nici o instituție prin care să răspundă de evenimentele din 7 aprilie și crima organizată”, a adăugat Mihai Ghimpu.

3 răspunsuri to “(video) Ghimpu despre Voronin: ,,A venit treaz la emisiune?””

 1. Viorica Says:

  D-le Mihai Ghimpu.mi-aş dori mult să citiţi mesajele pe care vi le trimit…vrau doar una: să fiţi aşa cum sunteţi, şi să nu vă schimbe nimeni şi nimic, căci pentru mine, sunteţi unicul la moment, care sunteţi prin aşa numita putere, şi care sunteţi adevăraţi în ceea ce faceţi, vorbiţi, căci în rest toţi sunt vînzători şi cumpărători, adică, trădători, laşi, nedrepţi, avînd fiecare scopurile sale bine determinate, şi pe care nu-i dor nici în cot pentru Ţara lui Ştefan şi poporul ei necăjit…dar…avem nădejde în Bunul Dumnezeu, că numai El ne va scoate din mâna nedrepţilor cu acest Popor mult încercat, şi care nu a cedat vremurilor, şi tuturor încercărilor care s-au făcut asupra Ţării şi Poporului. Avem noi ajutori pe Cei de Sus , aşa că, să nu vă fie frică, doar purtaţi numele Arhanghelului Mihail-Putere de la Dumnezeu.Dumnezeu să vă Binecuvînteze în toate bune, iar Arhanghelul Puterii să vă păzească mereu, să vă fie alături în toată vremea.

 2. Viorica Says:

  mai bine e să ne întrebăm: cînd Voronin e traz, că e mai uşor de găsit răspunsul…Voronin, fiul său Oleguţ, şi toţi lingăii lui, lipitorile care au supt atîta acest Popor din Basarabia- vor plăti în Faţa Domnului…Apocalipsa ia sfîrşit…şi vom da răspundere fiacare în Faţa Domnului, dacă nu au dar răspuns în faţa Poporului pe care şi-au dorit din răsputeri să-l distrugă, să-l îngenuncheze în faţa hoardelor barbare ruse, găgăuze…dar…Bunul Dumnezeu ne va coborî de pe Cruce, unde ne-au urcat, aceşti, precum, moldoveni, care ne-au trădat, ne-au umilit, ne-au fugărit din casele noastre, ca să robim în alte Ţări străine, pentru a le îngrăşa lor guşele…Doamne ajutăne!

 3. Viorica Says:

  Doamne..Doamne…îmi plânge inima de jale pentru Poporul Tău moldovean- basarabean- român din Moldova- Basarabia, pe care au transformat-o în Golgota, unde pe Tine Doamne Te-au judecat pe nedrept jîdovii, şi Ţi-au împărţit Haina Ta între ei…Doamne!…Doamne! Aşa şi acum, ne-au suit pe Golgota Ta, pe Moldova Ta, şi o sfîşii în toate părţile, în bucăţi, acei ce nu î-i dor pentru ea, cum nu i-au durut pe jidovi, cînd Te răstigneau pe Cruce.
  Doamne Milosule Stăpîne! Coboară-ne Tu de pe Cruce! Te rog Doamne pentru Poporul ăsta rătăcit, împărţit, amăgit…Te rog Sfântule Iisuse Tată..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: