Tot mai bine era cu Ghimpu!

sursa: hotnews.md

Schimbarea preşedintelui interimar al ţării a fost resimţită, se pare, cel mai mult de ziarişti. Dacă pe timpul domniei lui Mihai Ghimpu aceştia se simţeau în Reşedinţa de Stat „ca la ei acasă” (bineînţeles, în limita bunului-simţ), odată cu schimbarea preşedintelui ţării, ziariştii sunt ţinuţi… la poartă.

Dovadă a fost întâlnirea de săptămâna trecută a preşedintelui interimar cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Moldova, Valeri Kuzmin, şi Ambasadorul Delegaţiei Comisiei Europene în Republica Moldova, Dirk Schubel, când ziariştii au stat, pe timp de iarnă,  mai bine de o oră în stradă şi au aşteptat declaraţii.

Astăzi însă le-a surâs norocul câtorva reprezentanţi ai puterii a patra. La rugămintea ziariştilor de a „nu-i da afară”, Marian Lupu a fost mai indulgent şi a ordonat ofiţerilor de pază să le permită acestora să stea la cald… în holul reşedinţei.

Şi pentru că „v-am făcut o favoare”, aşa cum s-a exprimat unul dintre ofiţerii de pază, acesta nu au ezitat însă să ordone cameramanilor unde să instaleze camera, ce şi cum să filmeze.

Precizăm că astăzi Marian Lupu a avut o întrevedere cu reprezentantul special al UE în Moldova, Kalman Mizsei.

2 răspunsuri to “Tot mai bine era cu Ghimpu!”

  1. pictor Sarion Says:

    Un gind pios si o rugaciune,in memoria celui care a pus stindardul romanesc pe cladirea Parlamentului R.M.si a pretins despagubiri morale si materiale,Moskovei,pentru ocuparea Basarabiei,pentru care a platit cu viata intr-un accident rutier dubios. Toata stima si consideraratia,fratelui MIHAI GHIMPU ramas sa duca mai departe idialurile nerealizate in totalitate de G.Ghimpu din cauza decesului prematur,opera care o va duce la bun sfirsit,actualul mare om politic,care cu siguranta nu ne va deceptiona cu gindul la memoria marelui patriot roman G.Ghimpu. Nürnberg.

  2. pictor Sarion Says:

    Toti reprezentantii politici trebuie sa fie constienti,ca intro democratie autentica si intru-n stat de drept,presa este a patra putere,de multe ori mai dreapta si realista,decit jocurile de culise,la care recurg reprezentantii partidelor aflate la guvernare.Nürnberg.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: