Mihai Ghimpu la Consiliul partidului: PL a avut o contribuție deosebită la formarea AIE-2

sursa: arena.md

Întrunit sâmbătă, 22 ianuarie, la Chişinău, Consiliul Central al Partidului Liberal a luat în dezbatere situaţia politică internă din republică în perioada de după alegerile parlamentare din 28 noiembrie, procesul de formare a Alianţei pentru Integrarea Europeană, participarea, contribuţia şi domeniile de responsabilitate ce au revenit PL în cadrul acestui proces şi în actul de guvernare ca atare, gradul de pregătire a filialelor teritoriale ale PL pentru alegerile locale din acest an.

La ședința Consiliului Central al PL au participat peste o sută de membri ai acestuia din filialele teritoriale ale partidului şi din municipiul Chişinău.

La reuniune, preşedintele PL, Mihai Ghimpu, ”a făcut o amplă trecere în revistă a principalelor probleme cu care s-a confruntat partidul în perioada menţionată, cu accent pe contribuţia deosebită pe care a avut-o PL la constituirea AIE 2, şi a punctat agenda politică şi priorităţile PL pentru lunile următoare, atât la nivel parlamentar şi guvernamental, cât şi în ceea ce priveşte activitatea filialelor teritoriale ale partidului”, se arată în comunicatul de presă al PL.

Totodată, preşedinţii filialelor teritoriale ale PL au conferit despre pregătirile ce se fac pentru alegerile locale, inclusiv despre procesul de selectare şi promovare a candidaţilor pentru funcţiile de primari şi consilieri locali, raionali şi municipali.

Un răspuns to “Mihai Ghimpu la Consiliul partidului: PL a avut o contribuție deosebită la formarea AIE-2”

  1. pictor Sarion Says:

    O dovada certa ca la P.L. se munceste,sirguincios si cu abnegatie pentru traducerea in viata a obiectivelor,asumate in platforma partidului,asemenea stiri nu face decit sa ne bucure.Nürnberg.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: