(video) Chirtoacă: „Pe care-l prind îi tai capul!”

sursa: stireazilei.md, foto: unimedia.md

Asa si-a amenintat, astazi, primarul capitalei subalternii ca, daca-i prinde cu acte de coruptie, ii va pedepsi dur. Pentru asta, edilul liberal a decis chiar sa-si schimbe si sloganul electoral.

Astfel, de la lozinca “Am scos orasul din rahat, mai candidez pentr-un mandat”, Chirtoaca a trecut la “Chisinau fara coruptie”.

“Pana cand va fi indeplinita lozinca electorala a Aliantei cu progres, bunastare, Moldova fara saracie, la Chisinau vreau sa reusim un angajament fara coruptie – Chisinau fara coruptie”, a spus vicepresedintele PL.

Primarul a cerut cetatenilor sa nu dea, iar functionarilor de la primarie sa nu ia mita. Cei care vor fi prinsi cu mata-n sac vor avea de suferit, indiferent de culoarea politica.

“Aici nu ma intereseaza ca este de la partid, din Alianta sau de la comunisti. Pe care-l prind ii tai capul, vorba domnului Ghimpu. Dar, daca n-o sa incalcati, n-o sa dati si n-o sa luati, nu aveti de ce sa va fie frica”, i-a avertizat Chirtoaca pe subalternii sai.

Edilul s-a aratat deranjat de faptul ca unii functionari corupti, dupa ce sunt demisi, sunt repusi in functii a doua zi prin hotarari judecatoresti.

Ca sa-i pedepseasca pe cei corupti, Chirtoaca ar putea imprumuta unealta daruit chiar de el unchiului sau. De ziua lui Mihai Ghimpu, primarul i-a facut cadou un topor pentru a starpi radacinile comunistilor, cu inscriptia: „Pentru dihorii care sug, sug…sange!”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: