(video) Ghimpu despre noul ministru de interne: ”A demonstrat că poate apuca mafia de urechi”

sursa: unimedia.md

Laude la adresa candidaturii Ministrului Afacerilor Interne, Alexei Roibu. Președintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu, are păreri bune despre acesta. ”La timpul lui a demonstrat că poate apuca mafia de urechi”, a declarat Ghimpu pentru UNIMEDIA, azi, 14 ianuarie. Liderul liberal a mai declarat că își dorește ca noul ministru să facă ordine în cadrul Ministerului de Interne. ”Trebuie să facă curățenie în cadrul instituției, iar apoi cu niște oameni onești, curați și profesioniști se face ordine și în stat. Dacă nu ai făcut nimic în cadrul ministerului nu poți să vorbești mai departe despre dreptate, principii și valori”, a explicat Mihai Ghimpu.

UNIMEDIA menționează că generalul Alexei Roibu este candidatul PLDM la funcția de ministru de interne. Începând din 17 decembrie 2009 acesta deține funcția de director general al Serviciului Grăniceri, comandant al Trupelor de Grăniceri.

În perioada 2002-2004 acesta a fost director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției. Înainte de aceasta a lucrat și în calitate de director adjunct la Serviciul de Informații și Securitate.

Deputații au aprobat astăzi componența cabinetului de miniștri.

Redactor: Maia Visterniceanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: