Ghimpu: „Am timp să meditez”

sursa: jurnal.md

Chiar dacă până nu demult s-a arătat nemulțumit că a rămas fără funcții și pârghii de guvernare, liderul PL, Mihai Ghimpu, susține că se simte bine de când nu mai deține cele două funcții importante în stat.

„Mă simt foarte bine, am timp să meditez, să lucrez cu partidul mai bine. Iar când am mai văzut la discotecă ce tineret avem, în timp ce eu stau pe coridoarele Parlamentului, apoi…”, a spus Ghimpu, amuzat și dus pe gânduri.

În altă ordine de idei, liderul liberalilor a ținut să menționeze că PL nu acceptă ideea unei coaliții largi la guvernare. Și asta după ce liderul comunist, Vladimir Voronin, a reiterat astăzi opțiunea PCRM pentru o coaliție între toate partidele parlamentare. „Nu vreau să-mi asum o guvernare în stil comunist”, a conchis Ghimpu.

2 răspunsuri to “Ghimpu: „Am timp să meditez””

  1. europa Says:

    Lupu trebuie sa declare public ca cu alegerea sa in functie de Presedintele al RM, el automat apara interesele tuturor cetatenilor Basarabiei. Logica spune ca el devine apolitic si da demisia din functia de Presedinte al PDM. Nu face parte din niciun partid politic. Daca PCRM refuza oferta va fi clar ca Voronin minte lumea. Articolul comunist din Constitutia RM, care provoaca alegeri anticipate este o dovada ca politica lor este incompetenta in materie.

  2. europa Says:

    Pentru primadata sunt pe acest blog. Des aud despre contrazicerile dintre Ghimpu si Filat in diferite probleme. Aceste contraziceri trebuie sa le vedeti mai profund, adica ceva din mediul horoscopului chinezesc. Ghimpu este iepure iar Filat cucos. Aceste doua simboluri nicicum nu pot gasi limaj comun. Trebuie sa mergem de la faptul ca prin inteligenta, orice problema se rezolva. In esenta ambele simboluri sunt bune si complimentarea lor va face mai puternici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: