Ghimpu: ”În 2010, țara noastră a fost văzută cu ați ochi, cetățenii și partidele au demonstrat că își iubesc statul”

sursa

”A fost un an complicat, dar totodată și un an cu rezultate. Complicat întrucât am venit la guvernare, partidele din AIE, într-o perioadă de criză mondială, criză internă, deficit bugetar, o sumedenie de probleme, nealegerea președintelui. Totuși mă bucur că am rezistat, nu am creat cetățenilor condiții mai rele decât au avut, la unele categorii de persoane chiar le-am îmbunătățit. Am rezistat în plan politic”. Prin aceste declarații, președintele Partidului Liberal, ex-președinte al Parlamentului, fostul președinte interimar, Mihai Ghimpu, descrie anul 2010.

Ghimpu și-a exprimat bucuria că în anul care a trecut, pentru prima dată în istoria independenței Republicii Moldova, țara noastră a fost văzută cu alți ochi, s-a văzut că cetățenii și unele partide sunt cu adevărat democrate își iubesc statul, sunt responsabili de valorile democrate. În opinia liderului liberal, anume din acest motiv Uniunea Europeană, instituțiile financiare europene, internaționale au oferit sprijin Republicii Moldova într-un an de criză mondială.

Președintele PL își dorește ca, în anul 2011, cetățenii să nu să se dezamăgească în votul pe care l-au dat, să creadă în continuare în formațiunille care au creat alinața de guvernare și împreună să fie dusă până la sfârșit schimbarea în Republica Moldova. 

Mihai Ghimpu a precizat că forțele politice și-au propus să realizeze tot ce așteaptă cetățenii, astfel încât să se mândrească că sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: