(foto) De Revelion, Mihai Ghimpu va răspunde țării: DA sau NU?

În noaptea dintre ani, preşedintele PL, Mihai Ghimpu va participa la emisiunea lui Dan Negru “DA sau NU” difuzată la postul de televiziune privat Prime. Emisiunea a fost deja înregistrată, săptămâna trecută. “DA sau NU” este o emisiune după formatul celebrei emisiuni americane “Deal or no Deal”. Eroul principal, trebuie să deschidă 26 de serviete, fiecare conținând o sumă de bani. Scopul este să ghicească în ce servietă stă premiul mare, suma de 250 de mii de lei.

Foto: Eduard Bâzgu. Toate drepturile rezervate.

2 răspunsuri to “(foto) De Revelion, Mihai Ghimpu va răspunde țării: DA sau NU?”

  1. xyz Says:

    1 ianuarie 2011. Concert al cunoscutului interpret roman, Victor Socaciu, senator PSD in Parlamentul Romaniei, fost bun prieten al poetului Adrian Paunescu, care toata viata a fost un politician de stanga. Apropo de numirea domnului Lupu in functia de Presedinte al Parlamentului Republicii Moldova a afirmat cu tristete in glas: Probabil ca e bine ca s-a ajuns, in final, la un liman. Dar stati linistiti dragi moldoveni, razboiul romano-roman continua. Orice comentariu este de prisos. Si senatorul Victor Socaciu este un politician de stanga… Cum arata stanga la dumneavoastra? Incredibil!

  2. xyz Says:

    Marian Lupu, bizar personaj, alunecos, abil, perfid chiar. I-am urmarit tonul ritos, rastit, ambitios, care denota arivism. I-am urmariit limbajul voit pretios, bombastic, demagogic, care ascunde complexele sale multe si grele. I-am urmarit seninatatea, tupeul cu care minte, care denota o totala lipsa de caracter. In scurt timp individul asta va deveni un Lukasenko 2. Daca omul nostru, de la inaltimea staturii sale, scapa in presedinte ales, 20 de ani nu mai scapa Republica Moldova de el.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: