Mihai Ghimpu: Crăciun fericit!

Stimaţi concetăţeni,

A mai trecut un an din viaţa scurtă pe care o trăim noi. Un an cu multe probleme, cu multe gânduri şi speranţe, dar şi cu multe dezamăgiri. Doresc ca următorul an să fie un an mai bun, un an cu roadă şi socială, şi economică, şi spirituală, un an în care să ne simţim stăpâni în propriul stat, un an în care să construim împreună locuri de muncă, să avem salarii şi pensii bune şi să continuăm drumul nostru european.

Crăciunul este pentru noi toţi, indiferent că îl sărbătorim pe stil vechi sau pe stil nou, o sărbătoare a generozităţii şi a speranţei. Mai mult ca oricând, astăzi trebuie să redescoperim sensul profund al speranței.

Să ne ajute Dumnezeu ca spiritul Crăciunului să ne facă pe toți mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, iar politicienii să fie capabili în aceste zile să dea cetățenilor cel mai frumos cadou de Crăciun pe care aceștia îl așteaptă: un Parlament funcțional, un Președinte ales și un Guvern eficient. Toate acestea, pentru ca Republica Moldova să meargă tot mai repede și tot mai hotărât pe drumul ei european și să se alăture marii familii europene. Datoria noastră, fie în calitate de politicieni sau simpli cetățeni, este să facem în așa fel încât să ajungem să ne simțim la noi acasă la fel de bine ca în orice ţară din Europa.

Stimaţi concetăţeni,

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mă adresez dumneavoastră, indiferent unde v-ați afla, în Republica Moldova sau în afara ei, calde urări de sănătate, pace și bucurie în suflete. Fie ca lumina sfântă a Crăciunului sa ne însoțească pe toți, în familie, alături de cei dragi, regăsind frumusețea tradițiilor noastre, și sa ne aducă încredere, generozitate si puterea de a face binele!

La mulți ani și Crăciun Fericit!

4 răspunsuri to “Mihai Ghimpu: Crăciun fericit!”

 1. Adrian Tache Says:

  Mulțumim pentru tot ce a-ți făcut, faceți și urmează să mai faceți pentru a aduce lumină și speranțe în inimile românilor basarabeni la o viata mai bună, mai dreaptă, la o viata plină de demnitate și verticalitate. Să Vă dea Domnul multă, multă sănătate, putere, perspicacitate și vigoare în lupta cu întunericul ce mai domină pe alocuri pe plaiurile Moldave.

  Să trăiți Domn Președinte, Să infloriți Domn Președinte, Crăciun fericit, La Multi Ani cu succese și realizări de cele mai frumoase în tot și toate cele ce urmează să mai faceți, inclusiv pe parcursul sărbătorilor și, nu în ultimul rând, la ședința Parlamentului din 28 decembrie 2010. Vă Rugăm faceți tot posibilul/imposibilul pentru a reface și a menține AIE la guvernare.

  Cu cele mai înalte considerațiuni, familia Tache, Chisinau

 2. szaszsebespaul Says:

  Sarbatori fericite!

 3. ionescu tudor Says:

  Craciun Fericit,si Sarbatori Fericite,d-nule Presedinte !

 4. Moldoveanul » Blog Archive » Ghimpu: ultima decizie Says:

  […] Trăiască lenin Ghimpu!!! […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: