(video) Ghimpu a luat aurul

sursa: stireazilei.md

La o saptamana de la gala de premiere, presedintele interimar, Mihai Ghimpu, si-a primit trofeul “Zece pentru Romania” pentru activitate politica, acordat de Realitatea TV. Premiul i-a fost adus de la Bucuresti de jurnalistul roman Mihai Tatulici si inmanat la Resedinta de Stat, unde Ghimpu obisnuieste sa ofere el distinctii. “Sa stiti ca are ceva aur in el, dar subtire asa…”, i-a spus Tatulici, inmanand premiul.

“Mie mai mult nici nu-mi trebuie”, a raspuns, razand, liberalul.

“Trofeul este acordat pentru orientarea politica pe care ati imprimat-o Republicii Moldova catre Europa si pentru modul in care ati administrat relatia politica dintre Republica Moldova si Romania si, in mod deosebit, pentru bunul simt cu care faceti faptele si actele politice”, a explicat jurnalistul de la Realitatea TV.

“Acest premiu este al tuturor cetatenilor pentru ca toti impreuna muncim ca pe acest pamant sa revina odata si pentru totdeauna libertatea, dreptatea, demnitatea si viitorul nostru european”, a spus, la randul sau, Mihai Ghimpu.

Initiata de grupul Realitatea-Catavencu, gala “Zece pentru Romania” a ajuns la a sasea editie. In acest an, castigatori ai trofeelor au devenit interpretii Inna, Paula Seling si Ovi, artistii Stela Popescu si Alexandru Arsinel, dar si presedintele Traian Basescu “pentru curajul de a propune cele mai nepopulare masuri de reformare a statului”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: