(video) Novodvorskaia, către RM: „Trebuie să vă țineți departe de Rusia… Dvs aveți un politician bun cum este Mihai Ghimpu”

sursa: jurnal.md

Cunoscuta jurnalistă rusă, Valeria Novodvorskaia, recomandă R. Moldova să se detașeze cât mai curând de Federația Rusă și să ia o decizie strategică. „Unirea cu România este singura șansă și soluție de securitate pentru R. Moldova. Nu trebuie să acordați prea mare atenție Transnistriei. Rușii nu întorc niciodată nimic”. Novodvorskaia a făcut această declarație ieri seara, în timpul unei intervenții telefonice în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Jurnalista susține că acum este cel mai potrivit moment pentru R. Moldova de a scăpa de comuniști.

„Comuniștii obțin tot mai puține voturi și sperăm că degrabă vor ajunge la gunoi. Lucrurile se vor schimba dacă în următorii trei ani PCRM va fi înlăturat de la putere. Dvs aveți un politician bun cum este Mihai Ghimpu, care a avut curajul să nu vină la rușinoasa paradă de 9 mai de la Moscova. Tot el a încercat să readucă pe ordinea de zi adevărul istoric. Aceste lucruri trebuie să i le explicați poporului. Tineretul nu are nevoie de comunism și standarde sovietice”, crede Novodvorskaia.

Referindu-se la soarta Federației Ruse, cunoscuta jurnalistă rusă susține că pe aceasta nu o așteaptă nimic bun. „Rusia rămâne în aceeași mlaștină. Ea este condusă de oameni demenți și cu apucături maniacale. Dar chiar și așa trebuie să vă țineți departe de Rusia, acest dragon, chiar și în ultimele clipe de viață este capabil să sugrume”, recomandă Novodvorskaia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: