Ghimpu, pus pe glume cu „Partidul Lăutarilor și Partidul Lăutarilor Democrați”

sursa: unimedia.md

Președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu, s-a ținut de glume aseară în cadrul concertului jubiliar al orchestrei „Lăutarii”. În timpul discursului său de felicitare, adresat lui Nicolae Botgros și formației care o conduce, liderul liberal a s-a declarat surprins că nu mai știe ce să facă și cum să dreagă pentru ca lucrurile să meargă mai bine.

„Eu spun adevărul, dar alții câștigă. Nici nu știi ce să spui și ce să faci. Vreau să vă spun una, președintele e temporar, dar Ghimpu e permanent. Nu scăpați de mine și de adevăr”, a glumit Mihai Ghimpu. „Dle Botgros, să ne trăiți și să cântați mulți ani înainte. Să ne cântați tare atunci când nu ne înțelegem. Poate va ajunge și la noi. În alianță trebuie să fim ca într-un cor. M-am gândit să completez armonia care o avem pe scenă”, a mai precizat președintele interimar, oferind Ordinul Republicii ochestrei Lăutarii cu ocazia împlinirii a 40 de ani de activitate.  

De cealaltă parte, maestrul Nicolae Botgros a mulțumit pentru atenție și a declarat că PL poate fi „tradus” și ca Partidul Lăutarilor. „Înseamnă că PLDM se poate descifra și ca Partidul Lăutarilor Democrați”, a zâmbit președintele Partidului Liberal.

UNIMEDIA amintește că Mihai Ghimpu a decorat aseară în cadrul unui concert orchestra Lăurarii cu Ordinul Republicii. Tot în cadrul evenimentului, Ghimpu a oferit titlul onorific ”Artist al Poporului” invitaților de peste Prut, Cristian Dorin Pomohaci și Irina Loghin. Menționăm că maestrul Nicolae Botgros, cel care se află în fruntea orchestrei, a fost decorat anterior cu ”Cavaler al Ordinului Republicii” și ”Artist al Poporului”. Orchestra Naţională ”Lăutarii”, în 2002, a primit titlul de ”Cea mai bună orchestră din tot arealul românesc”. ”Lăutarii” au fost înființați în 1970 de maestrul Nicolae Sulac, iar în 1978 conducerea orchestrei a fost preluată de Nicolae Botgros.

Un răspuns to “Ghimpu, pus pe glume cu „Partidul Lăutarilor și Partidul Lăutarilor Democrați””

  1. blogulluicazacu Says:

    Da, D-le Ghimpu, sunt de acord cu D-voastra! Noi tot cantam Desteapta-te romane, dar mie imi pare ca moldovenii nostri nu ca dorm…., ei is morti cu totul…. altfel s-ar trezi!https://blogulluicazacu.wordpress.com/2010/12/09/de-se-tem-toti-de-ghimpu-sau-de-ce-adevarul-doare/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: