Mihai Ghimpu la Moldova 1, în direct

Președintele Liberal Mihai Ghimpu, președinte interimar al Republicii Moldova, este invitatul emisiunii ”Moldova în direct”, miercuri, 8 decembrie. Începând cu ora 19.30 Mihai Ghimpu va veni cu un mesaj către concetățeni, va vorbi despre adevăratele valori și principii, răspunzând și la numeroasele întrebări ale moderatorului emisiunii.

2 răspunsuri to “Mihai Ghimpu la Moldova 1, în direct”

 1. ciprian Says:

  Mai bine cedezi functii decat principii. Refacerea aliantei este foarte importanta pentru a se mentine parcursul european al statului si a nu se renunta la principiile sustinute de PL. Desigur orice negociere si alianta inseamna compromis si cedari.

 2. Alex Says:

  Alegator PL22:24
  Din pacate Dle Ghimpu a fost ultima data cand am votat PL! Trist dar adevarat! Adica dupa tot ce a facut Filat un an, acum Lupu cu Plohotniuc va santajeaza si PL le ofera totul…dupa care Chirtoaca se intreaba unde sunt voturile….Ca sa stiti dle Ghimpu daca nu ai ceda…ai aduna voturi dar pt. ca cedezi nu mai esti radical de dreapta din acest motiv toti fug la PLDM…pentru ca nu vad nici o diferenta! Daca ati merge in opozitie veti fi inteles de alegatori dar daca iar va veti alegi cu ministerul sportului, apararii si prostiei….veti acumula 3% si bonjur madam! Alianta PCRM+PD e salvarea PL-ului si coborarea pe pamant a taranului parvenit pe nume Filat si fratele mai mare Sturza!

  europa22:22
  Pentru a evita orice criza, cel mai inteligent primul cedeaza. Prin cedare castigi mai mult.

  Amadeus Alex22:21
  Ai perfecta dreptate Dumitru,nu inteleg de ce cedeaza,PD-ul a avut functii ,controlau procuratura,justitia,CCA-ul,economia.

  Amadeus Alex22:18
  Nu transformati PL-ul in Partidul Lasilor!

  europa22:17
  PCRM ca raspuns la aceste demersuri trebuie sa accepte schimbarea articolului comunist din Constitutie, care provoaca repetarea alegerilor anticipate. Poporul este obosit si n-are bani de-a arunca in aer. PPCD trebuie public sa-si ceara scuze ca a votat accest articol din incompetenta politica. Asteptam ca PPCD sa apeleze la ratiune membri PCRM si sa voteze schimbarea art…

  Rusu Dumitru22:14
  Cum nu a avut PD-ul functii dle Ghimpu??? 4 ministere, PG, CCCEC, SIS – oare astea-s putine functii? nu inteleg de ce atit de mult „bociti” scorul electoral a lui Lupu?! sau poate mergeti in carute diferite, insa trase de acelasi cal?

  Amadeus Alex22:12
  Sa cedeze PLDM,ca Filat a stricat totul.Noi nu v-am votat ca sa cedati in fata mafiei sau a lui Filat.Garantarea ca tot in alianta va merge dupa cum dorim,spre UE este ca PL sa detina una din cele 3 functii importante in stat,nu cedati.

  P.S.La urmatoarele alegeri n-o sa va voteze electoratul pd-istilor sau pldm-istilor,iar noi nu vom ierta greselile,nu calcati pe grebla lui Rosca.

  Sunt primele D.le Ghimpu reactii la faptul ca doriti sa cedati functii in favoarea PD-ului.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: