Ghimpu cu tractorasul la negocieri cu Filat

sursa: stireazilei.md

Vlad Filat si Mihai Ghimpu au participat la expozitia cu vanzare a lucrarilor confectionate de persoanele cu dizabilitati. Cei doi au vizitat separat standurile si au facut cumparaturi. Filat a cumparat mai multe cadouri pentru familia sa. Ghimpu a luat mai multe daruri pentru sotie, dar si un cadou pentru premier si Guvern. Pentru Executiv a ales un tablou cu floarea-soarelui pentru ca „Guvernul are acum nevoie de soare, de multa lumina”, iar pentru Vlad Filat – un tractoras din plastic. „El merge la prasit si are nevoie de tractor”, a explicat Ghimpu. Ironia pare sa-l fi atins pe premier. „Nu inghit asemenea glume”, a spus Filat, solicitat de jurnalisti.

Ghimpu n-a uitat nici de liderul PD, Marian Lupu, pentru care a ales pinguin in miniatura.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, se va intalni astazi cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Potrivit unor surse, cei doi au vorbit ieri la telefon si au convenit sa se vada la amiaza, la Resedinta de Stat.

Ieri, Vlad Filat, asistat de prim-vicepresedintii PLDM, Alexandru Tanase si Mihai Godea, s-a intalnit cu liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, presedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, si omul de afaceri Vlad Plahotniuc, proaspat devenit deputat. Politicienii au stat aproape o ora si jumatate intr-un restaurant, unde, potrivit lor, au baut cate un ceai sau cate o cafea si au discutat despre „situatia postelectorala”, nu si despre aliante si functii.

Anterior, liderul PLDM s-a intalnit si cu Serafim Urechean, presedintele AMN, care a ramas in afara Parlamentului. Vlad Filat sustine ca dupa liberali, va veni si randul comunistilor.

Dupa alegerile din 28 noiembrie, atat democratii, cat si liberalii au spus ca asteapta o oferta din partea PLDM, pentru a incepe negocierile privind crearea unei noi coalitii guvernamentale.

Liderul PL a spus ca va cere la intalnirea cu Vlad Filat pastrarea Aliantei pentru Integrare Europeana si ca PL sa fie neaparat la guvernare. „Nu este PL cel care trebuie sa ceara ceva acum. Situatia e foarte complicata. Noi suntem cei care putem pune acum conditii si cere ceva”, a replicat Vlad Filat.

Intalnirea a inceput cu intarziere pentru ca Mihai Ghimpu a tinut sa treaca pe la colegii din PL, care il asteptau la Palatul Republicii. La intrevedere participa si prim-vicepresedintii PLDM, Alexandru Tanase si Mihai Godea, si cei ai PL, Ion Hadarca si Anatol Salaru.

„Eu am inteles ca azi vom bea ceai sau cafea”, a glumit Ghimpu la intrarea in Resedinta de Stat. El a lasat sa se inteleaga ca PL pretinde la una din cele 3 functii-cheie din stat.3 răspunsuri to “Ghimpu cu tractorasul la negocieri cu Filat”

 1. orhideea Says:

  SUCCES!!

 2. orhideea Says:

  Domnul Ghimpu, va dorim puteri si suces!!!

 3. Nornegru Says:

  Daa!!!!!!!
  Deci asa:mergeti sa serviti un ceai sau o cafea!!!
  Excelent. Domnului Filat oare ce-i place mai mult? Socot ca ceaiul rusesc!! Nu stiu sigur daca si calmeaza.Simt al umorului stiu sigur ca nu declanseaza insa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: