PL: ,,Noi n-am umblat cu orez și săpun, noi am fost cinstiți”

sursa: arena.md

Fiind ultima zi de campanie electorală, Partidul Liberal (PL) vine cu totalizări și apeluri către cetățeni. ,,Ne-am străduit la maximum să avem o campanie liberă și corectă și-i chemăm pe cetățenii să aleagă victoria democratică”, a declarat liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul unei conferințe de presă ținută vineri, 26 noiembrie, informează Arena.

,,Noi n-am umblat nici cu orezul, nici cu săpunul, nici cu găinile. Am fost cinstiți. Eu le spun alegătorilor: luați tot ce vă dă, dar votați PL”, a menționat Mihai Ghimpu.

Liderul PL a mai declarat că ,,pentru prima dată a fost organizată o campanie liberă, chiar dacă 13 panouri PL au fost vandalizate”. ”Nu au fost folosite resurse administrative și mediatice, doar cu excepția unor mici încălcări, dar și a unor reprezentanți media care au făcut propagandă politică în favoarea comuniștilor”, a apreciat Mihai Ghimpu.

De la începutul campaniei electorale, PL a organizat întâlniri electorale în peste 2.000 de localități, iar lansarea programului și a echipei a avut loc în fiecare raion. ,,Noi am promovat valori umane precum onoarea, demnitatea și adevărul și sperăm că cetățenii vor aprecia contribuția noastră la democrația și bunăstarea Republicii Moldova”, a menționat unul din vice-președinții PL, Corina Fusu.

Deși a spus că este modest, Mihai Ghimpu a făcut, totuși, unele pronosticuri referitoare la scenariile postelectorale, dar și la procentele pe care le va acumula PL. În opinia sa, Partidul Liberal va obține 20% din sufragii. ,,Dar nu asta e important, contează cel mai mult ca partidele din Alianța pentru Integrarea Europeană să obțină împreună cel puțin 61 de mandate”, a subliniat Ghimpu.

În același context, prim-vicepreședintele PL Dorin Chirtoacă a spus că formațiunea are trei ,,rugăminți” către cetățeni: să meargă la votare, să-i îndemne și pe alții să participe la alegeri și să voteze unul dintre partidele democratice.

,,Gata cu comuniștii! Alegem victoria democrată. Noi nu avem de gând să-i dăm înapoi lui Voronin treuca din care a mâncat atâția ani. Noi vrem să guvernăm încă patru ani, astfel încât cetățenii să poată compara o guvernare comunistă și una democratică”, a conchis Mihai Ghimpu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: