Medicii susţin cursul european al Republicii Moldova

sursa: pl.md

Creşterea volumului serviciilor medicale acordate în baza poliţei medicale de asigurare şi garantarea accesului liber al tuturor cetăţenilor la servicii medicale de calitate, în conformitatea cu standardele europene în domeniu, majorarea cotei de compensare a medicamentelor pentru persoanele cu venituri mici, liberalizarea pieţei asigurărilor sociale sunt priorităţile de guvernare ale PL în domeniul sănătăţii, care au fost puse în discuţie de către Preşedintele PL Mihai Ghimpu la o întâlnire cu colectivul de medici de la Spitalul Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

Mihai Ghimpu s-a referit şi la priorităţile de guvernare ale PL în alte domenii de importanţă majoră pentru Republica Moldova precum consolidarea statului de drept, lupta cu sărăcia şi corupţia, dezvoltarea economică, reforme în domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, perfecţionarea sistemului de protecţie socială, modernizarea satului, precum şi politici eficiente în realizarea obiectivului de integrare europeană.

„Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor”

„Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor”

În context, Preşedintele a menţionat că rezultatul final al acestora îl constituie bunăstarea cetăţenilor Republicii Moldova. „Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor, să scăpăm de sărăcie şi să avem un trai decent. Noi vom lupta pentru a realiza schimbarea până la capăt, pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să aibă viaţa pe care o merită şi vom promova consecvent valorile supreme pentru care luptăm – libertate, dreptate, bunăstare. Partidul Liberal doreşte ca cetăţenii Republicii Moldova să recapete demnitatea şi să nu mai stea cu capul plecat”, a menţionat Mihai Ghimpu.

Mihai Ghimpu i-a chemat pe medicii de la Spitalul Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” să-şi convingă rudele, prietenii, colegii să meargă la vot pe 28 noiembrie şi să folosească şansa democratică de a alege un viitor european pentru Republica Moldova. „Ţările baltice au demonstrat voinţă politică şi demnitate cu foarte mulţi ani în urmă când au renunţat la comunism, iar acum cetăţenii de acolo au un nivel de viaţă european şi îşi hotărăsc de sine stătător soarta”, a precizat Mihai Ghimpu.

Medicii de la instituţia medicală susţin cursul european al Republicii Moldova

Medicii de la instituţia medicală susţin cursul european al Republicii Moldova

La finalul întâlnirii, Mihai Ciobanu, director al Spitalului Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, a declarat că medicii de la instituţia medicală pe care o conduce, susţin cursul european al Republicii Moldova, promovat în spiritul adevărului şi dreptăţii. Directorul respectivei instituţii medicale i-a urat Preşedintelui Mihai Ghimpu succes în activitatea politică pe care o desfăşoară şi victorie la alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010.

La sfârşitul săptămânii trecute, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală şi cu studenţii şi profesorii de la Universitatea de Medicină „N. Testemiţanu”, cărora le-a prezentat programul electoral al PL şi i-a îndemnat să iasă la vot pe 28 noiembrie într-un număr cât mai mare pentru ca împreună cu echipa PL să facă schimbarea până la capăt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: