Președintele interimar Mihai Ghimpu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vezi aici ce îi urează colegii de partid

sursa: unimedia.md

La mulți ani pentru Președintele interimar al țării. Mihai Ghimpu își sărbătorește astăzi ziua de naștere, împlinind 59 de ani. Colegii de partid îi mulțumesc pentru că îi învață în fiecare zi ce înseamnă „lupta pentru adevăr și că le arată ce valoare uriașă au onoarea, spiritul de sacrificiu pentru o viață mai bună”.

Într-o scrisoare publică, colegii liberali îl felicită pe liderul lor, urându-i sănătate, fericice și succes în activitatea pe care o desfășoară, într-o vreme de răscruce a societății.

Vedeți mai jos ce-i urează colegii de partid lui Mihai Ghimpu:

3 răspunsuri to “Președintele interimar Mihai Ghimpu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vezi aici ce îi urează colegii de partid”

 1. Lilian Says:

  La Mulţi Ani, Dle Mihai Ghimpu! Vă urez sănătate, tărie şi succese!
  Dar numai sa nu mai fiti in PARLAMENT….

 2. Marka Says:

  La Multi Ani dl. Ghimpu!

 3. Igor Says:

  La Mulţi Ani, Dle Mihai Ghimpu! Vă urez sănătate, tărie şi succese! Sperăm şi în continuare, că veţi fi promotorul drepturilor şi libertăţilor românilor din Basarabia. În această zi însemnată Vă mulţumim pentru credinţa şi susţinerea neamului românesc, suntem recunoscători că avem un Om cu Literă Mare în politica din Republica Moldova! Domnul să Vă aibă în pază si să ne ajute în realizarea visului de veacuri – un trai cu demnitate, decent şi în familia Europeană! Sunt adeptul partidului, pe care îl conduceţi, am votat şi la 28 noiembrie voi vota PL, impreună cu toata familia. Sunteti idealul nostru, căci nu mai văd în altcineva o persoană şi echipă, care să îmi ofere o speranţă certă pentru viitorul urmaşilor nostri! Cu Domnul vom învinge, aşa să fie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: