Mihai Ghimpu: Cadoul cel mai bun din partea AIE va fi guvernarea în componența actuală

sursa: arena.md

Multe flori, cadouri și urări de bine a primit de ziua sa de naștere președintele Parlamentului, președintele interimar al Republicii Moldova și președintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu. El a spus că cel mai de preț cadou pe care l-a primit a fost ,,căldura colegilor de lucru”, relatează Arena.

După ce a avut mai multe întâlniri electorale, Mihai Ghimpu a venit în după-amiaza zilei de vineri, 19 noiembrie, la sediul PL, unde a fost întâmpinat și felicitat de colegii din formațiune. Ei au apreciat „calitățile lui Mhai Ghimpu de lider de partid și șef de stat”, iar mesajul lor unanim a fost ,,Să aducem împreună Schimbarea până la capăt!” .

Mihai Ghimpu a ținut să mulțumească fiecarui coleg în parte pentru urări și cadouri, iar după ce a stat la masă cu ei, i-a invitat seara la discotecă.

De asemenea, Mihai Ghimpu a fost felicitat și de colegii din aparatele Președinției,  Parlamentului și Primăriei Chișinău. Reprezentanții Aparatului Președinției i-au dăruit şefului statului un tablou cu casa părintească din Colonița.

Întrebat de jurnaliști ce și-ar dori cel mai mult de ziua sa de naștere, Mihai Ghimpu a oftat adânc și a spus că ,,mai puțin s-a gândit ce vrea pentru el”, dar ,,își dorește, ceea ce și-a dorit toată viața: libertate, bunăstare și prosperitate pentru cetățenii Republicii Moldova”. ,,Așa m-a luat viața și m-a dus pe câmpul de luptă, dar nu-mi pare rău”, a adăugat Mihai Ghimpu.

Președintele PL a mai spus că, până în acel moment, singurul coleg din Alianța pentru Integrarea Europeană care l-a felicitat personal a fost Serafim Urechean.

În context, Mihai Ghimpu a menționat că ,,darul din partea AIE va fi guvernarea în componența actuală și după alegerile parlamentare din 28 noiembrie”.

Mihai Ghimpu s-a născut la 19 noiembrie 1951, în comuna Coloniţa, Chişinău. Este jurist şi politician, preşedinte (din 1998) al Partidului Liberal (fost Partidul Reformei). A fost fondator al Mişcării Democratice şi al Frontului Popular din Moldova, membru al biroului executiv al respectivei formaţiuni, deputat în primul parlament.

La 11 septembrie 2010, s-a împlinit un an de când Mihai Ghimpu, ales în funcţia de preşedinte al Parlamentului la 28 august 2009, este şi preşedinte interimar al Republicii Moldova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: