Mihai Ghimpu – sărbătoritul zilei

sursa: arena.md

Vineri, 19 noiembrie, Mihai Ghimpu, preşedinte al Partidului Liberal (PL), preşedinte al Parlamentului şi preşedinte interimar al Republicii Moldova, împlineşte 59 de ani. Triplul preşedinte declara presei zilele trecute că nu are timp să-şi sărbătorească ziua de naştere, pentru că este foarte ocupat şi din cauza celor două înalte funcţii în stat pe care le cumulează, şi din cauza campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie. Anul trecut, Mihai Ghimpu şi-a sărbătorit ziua de naştere la Reşedinţa de Stat, în după-amiaza zilei.

Pentru seara acestei zile de vineri, la ora 21:00, este anunţată participarea preşedintelui Mihai Ghimpu la o emisiune a postului TV7. Colegii săi de partid speră, totuşi, să-l întâlnească pe parcursul zilei, aşa ocupat cum este, pentru a-i spune “La mulţi ani!”.

 “Vă suntem recunoscători că aţi avut răbdare cu noi ca să ne învăţaţi zi de zi ce înseamnă a lupta pentru Adevărul şi Dreptatea neamului nostru mult pătimit, că ne-aţi arătat prin propriul exemplu ce valoare uriaşă au onoarea omului, spiritul de sacrificiu pentru o viaţă mai bună şi mai demnă a poporului din care ne-am ridicat, voinţa de neclintit în apărarea intereselor naţionale. Acestea sunt lecţii de neuitat pentru noi şi ele ne vor ghida întreaga viaţă”, se spune în mesajul de felicitare adresat lui Mihai Ghimpu de tinerii liberali şi colegii de partid.

La 11 septembrie 2010, s-a împlinit un an de când Mihai Ghimpu, ales în funcţia de preşedinte al Parlamentului la 28 august 2009, este şi preşedinte interimar al Republicii Moldova.

Mihai Ghimpu s-a născut la 19 noiembrie 1951, în comuna Coloniţa, Chişinău. Este jurist şi politician, preşedinte (din 1998) al Partidului Liberal (fost Partidul Reformei). A fost fondator al Mişcării Democratice şi al Frontului Popular din Moldova, membru al biroului executiv al respectivei formaţiuni, deputat în primul parlament.

Un răspuns to “Mihai Ghimpu – sărbătoritul zilei”

  1. Mihai Românul Says:

    La mulţi ani domnule Preşedinte!

    Vă transmite sănătate şi putere de muncă pentru a desăvârşi unitatea neamului românesc, un român din Râmnciu Vâlcea, Judeţul Vâlcea, România.

    Doamne Ajută!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: