Chirtoacă i-a dăruit lui Ghimpu un topor, pentru a stârpi comuniștii. Ghimpu: Comuniștii nu merită să stricăm toporul cu ei

sursa: unimedia.md

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă i-a dăruit unchiului său, Mihai Ghimpu, de ziua lui, un topor pentru a tăia rădăcinile comuniștilor. Cadoul are și o inscripție gravată: „Pentru dihorii care sug… sug… sângele”.

Mihai Ghimpu a declarat pentru UNIMEDIA că acest topor are o semnificație simbolică și că va fi folosit acolo unde trebuie el folosit.” Îmi va prinde bine la Colonița. Comuniștii nu merită să stricăm toporul cu ei”, a declarat Ghimpu pe un ton umoristic.

Toporul era elegant legat cu o fundița roșie, iar Mihai Ghimpu a explicat că aceasta este culoarea care semnifică ceea ce își doresc femeile și vor bărbații.

(VEZI VIDEO, MAI JOS)

4 răspunsuri to “Chirtoacă i-a dăruit lui Ghimpu un topor, pentru a stârpi comuniștii. Ghimpu: Comuniștii nu merită să stricăm toporul cu ei”

 1. Valeriu Says:

  Sincere mele felicitari cu ocazia zilei de nastere, va doresc mult succes in alegeri, sunteti unul din putinii politicieni din RM care cu adevarat ma reprezinta. Multa Sanatate.

  Cu respect,

  Vecinul ROMAN din blocul de vis-a-vis:)

 2. xyz Says:

  La multi ani si buni domnule Ghimpu, presedintele meu de suflet pe acre mi l-am dorit, ca roman, presedintele tuturor romanilor. Sa fiti sanatos si plin de viata, domnule Presedinte!

 3. xyz Says:

  Istoria petrecuta recent in Gagauzia si care l-a avut ca protagonist pe Voronin, este una extrem de interesanta. Cert este ca acolo Voronin era beat. Cert este ca Voronin isi pieduse, din cauza starii de ebrietate, autocontrolul si a inceput sa spuna ce gandeste. La romani exista un proveb care spune: “Ce gandeste omul la trezie spune la betie.” Si e perfect adevarat. Sa vedem ce spune Voronin la betie:
  1). Singura limba oficiala a statului moldovean trebuie sa fie limba “moldoveneasca”, adica limba romana – perfect adevarat…
  2). Limba rusa nu trebuie sa fie a doua limba in stat – perfect adevarat…
  3). Poporul gagauz nu exista, deoarece avem de a face cu populatie turcica crestinata, de atfel singurii turanieni crestini din lume – perfect adevarat…
  Deci asa gandeste Voronin cand este treaz si o spune cand este beat… Si ce spune de fapt Voronin, cand este treaz? Exact pe dos! Deci Voronin este un potlogar duplicitar care, impreuna cu gasca lui de impostori, minte cu nerusinare. Deci Voronin este un potlogar duplicitar care, impreuna cu gasca lui de impostori, in mod constient, isi bate joc de omul simplu de pe strada. Exact ca pe vremuri, cand, pe ascuns, platea o familie din Bucuresti ca sa aiba grija de rudele sale din Romania, in timp ce, oficial, nu a recunoscut niciodata acele rude. Astia sunt comunistii… Ceea ce era de demonstrat…

 4. Ionut Dobre Says:

  La multi ani domnule Presedinte. Sa aveti succes in alegerile parlamentare anticipate, sa urmati calea catre intregirea neamului romanesc. Va urez toate cele bune din Romania.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: