În Statele Unite, după un asemenea moment public, ministrul de interne şi-ar fi dat demisia

sursa: arena.md 

Mihai Ghimpu demonstrează jurnaliştilor din capitala Republicii Moldova încremenirea în proiect a ministrului de interne, Victor Catan. Un personaj ridicol prin răspunsurile jenante, uniforma atipică momentului şi explicaţiile infantile, date ulterior presei.

În Statele Unite, după un asemenea moment public, ministrul de interne şi-ar fi dat demisia. Sau ar fi fost demis. Dar în republica dintre Prut şi Nistru o parte dintre administratorii unor structuri de utilitate publică gândesc şi acţionează ca pe vremea funcţionării sovietelor.

Declarația ulterioară a președintelui interimar, Mihai Ghimpu – comform căreia Tratatul privind regimul de frontieră dintre Republica Moldova și România, semnat de către premierul moldovean, Vlad Filat, și ministrul de externe al României, Teodor Baconschi, la 8 noiembrie a.c., este NECONSTITUȚIONAL – arată că, în cursa electorală, pentru alegerile parlamentare s-a intrat în linie dreaptă.

  (video) V. Catan, încă Ministru de Interne al RM: „Din dosarele estea prăfuite nu se vede cine o fost și cum o fost chinuit…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: