Nou atac la democrație: PL anunţă despre vandalizarea unui panou electoral din capitală

sursa: unimedia.md

În noaptea de 6 spre 7 noiembrie, pe strada Vasile Lupu din Chişinău, a fost vandalizat un panou electoral al Partidului Liberal, anunţă Departamentul de Comunicare şi Imagine al partidului. PL solicită organelor de drept să se autosesizeze asupra actului în cauză, să identifice autorii faptei şi să aplice sancţiunile corespunzătoare legii. În acelaşi timp, PL face apel către concurenţii electorali să respecte condiţiile unei campanii electorale corecte şi civilizate.

Amintim că, potrivit unor comunicate remise presei ieri, 7 noiembrie 2010, astfel de incidente s-au întâmplat şi altor partide din Alianţă.

Partidul Liberal Democrat susţine că un agitator electoral al său a fost supus unui tratament violent, fiind ameninţat cu moartea de către un susţinător al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova. În plus, formaţiunea declară că sediul Organizației Teritoriale Bălți al PLDM a fost vandalizat în noaptea de 6 spre 7 noiembrie curent. Potrivit sursei, persoane necunoscute au rupt drapelul de stat al Republicii Moldova şi cel al PLDM, au distrus afişajul electoral de pe faţada sediului şi au pângărit pereţii clădirii. PLDM declară că tricolorul a fost rupt în fâşii, la faţa locului fiind lăsată doar bucata de pânză de culoare roşie. Și Partidul Democrat anunță despre incidente. Potrivit serviciului de presă, panourile de afişaj electoral ale PDM, amplasate în oraşul Anenii-Noi, au fost vandalizate de persoane necunoscute, pe afişe fiind aplicată svastica.

6 răspunsuri to “Nou atac la democrație: PL anunţă despre vandalizarea unui panou electoral din capitală”

 1. admin Says:

  1. Nu contează originea celor care scriu pe blog.
  2. Scrieți niște aberații, care ar interesa doar medicii de profil.
  3. Cel puțin, scriu din numele meu personal, nu ca alții care își modifică nick-name după bunul plac, ca și IP-urile (77.81.49.247, 78.96.76.80, 89.137.66.99, 78.96.76.11 etc.). Rușine de cei care se ascund după monitoare și srciu prostii.
  4. Citiți atent postarea mea de mai jos, în mod special motivul de a șterge aiurelile vizitatorului și faceți click pe linkul util.
  5. Încercați să vă clarificați în problemele personale de sinestătătot, fără a implica persoane străine.
  6. Pagina dată reprezină o platformă de comunicare și comentariile la fiecare articol ar trebui să corespundă temei articolului. În alt caz, este rubrica ”Dialog direct”.

 2. vlase cel voinic si merele de aur. Says:

  Ma refeream la comentariul , d-nului tudor_petrosani. Face-ti munca de Jurnalist,nu de …”cerber”, al democratiei,care inca este in scutece in R.Moldova !

 3. vlase cel voinic si merele de aur. Says:

  De ce ati scos comentariul unui Cetatean Roman,care a spus un adevar ! Aceata metoda,de scoatere a unor comentarii,care reprezinta,adevarata fata,a unor Organe de Represiune Politica si Sociala,din R.M., nu trebuiesc afisate?….Imi pare rau,dar banuiesc,ca sa nu spun,mai mult sigur !!!, ati scos acel comentariu,deoarece ati primit un…”semi-avertisment”, si cum toti,absolut toti,actualii sau fostii Jurnalisti di Moldova,se tem de cei cu epoleti sau nu ( la vedere),pe umar,va inteleg.

 4. admin Says:

  Textul a fost scos de pe pagina web, din cauza intervenției unei terța persoane: http://www.facebook.com/messages/1649922450

 5. admin Says:

  Pentru dl Tudor Petrosani:
  Rugam sa pregatiti o scrisoare oficiala pe numele lui Mihai Ghimpu, presedinte interimar al RM, str. Sfatul Tarii 49, Chisinau, cu toate probele acumulate si datele Dvs de contact.

 6. tudor_petrosani Says:

  D-nule


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: