Mihai Ghimpu: Toamna asta trebuie să dăm ultima lovitură comuniștilor, să nu mai ajungă niciodată la putere

sursa: unimedia.md

Mihai Ghimpu își îndeamnă alegătorii să dea ultima lovitură Partidului Comuniștilor. Potrivit discursului său ținut în fața electoratului din Ștefan-Vodă, oamenii trebuie să dea un mandat AIE pentru 4 ani, așa cum au decis la 29 iulie 2009.

„Aș vrea să discut cu pensionarii aparte, să-i întreb, cum se uită ei la faptul că ei primesc 400 de lei pensie, dar familia Voronin a devenit miliardară. Vă chem pe 28 noiembrie să continuăm ce ați decis dvs la 29 iulie 2009. Toamna asta trebuie să dăm ultima lovitură PCRM. Să știe că nu mai vin înapoi. Vă îndemn să faceți acest lucru nu pentru că există luptă politică PL VS PCRM, ci pentru faptul că ei continuă să promoveze ceea ce a fost adus la noi cu baioneta și cu tancul – minciuna în primul rând”, a precizat liderul liberalilor la întâlnirea de sâmbătă.

Candidatul liberal Victor Popa, i-a îndemnat pe alegători să construiască un nou drum pentru copiii lor. „Mucegaiul comunist încă se mai ține. N-au dovedit să fure în cei 8 ani de guvernare. Oameni buni, să ne trezim. Ce viitorul le pregătim copiilor noștri? Viitor de gastarbeiter, care vor cerși bani prin Rusia?!”, s-a întrebat acesta retoric în discursul său.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: