(video) Mihai Ghimpu: Dacă ai bate în capul lui Voronin ar suna a gol! Nimic absolut! Fariseul se pregătește încetișor să înlocuiască drapelul țării!

sursa: unimedia.md

„Comuniștii n-au avut o politică socială, ci o politică de acumulare de miliarde pentru membrii partidului, Tkaciuk, Reidman, Mișin și toți ceilalți. Toate întreprinderile rentabile sunt acum în mâna lui Voronin. Ce fel de pensie e asta de 500 de lei atunci când coșul minim de consum e de aproape 1500 de lei. Voronin ne-a lăsat deficit bugetar de 8 miliarde lei. Prețurile sunt în creștere datorită dnei Greceanîi, care ne-a lăsat un contract cu Gazprom unde prețurile se schimbă trimestrial. Iar azi are rușine să spună că prețurile cresc. Au lăsat datorii la MoldovaGaz de 2 miliarde de lei. El nu are obraz.. Declarațiile aparțin președintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, lansate ieri în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din orașul Orhei.

„Cum se poate ca un fost șef de stat să spună că cineva a explodat damba de la Nemțeni pentru ca să fie înecate 2-3 sate. Câtă minte îți trebuie ca să spui asta?!”

Liderul liberal s-a arătat indignat și de imaginile video folosite de comuniști în campania electorală. „M-au arătat pe mine că bat într-un stâlp. Dacă ai bate în capul lui Voronin ar suna a gol! Nimic absolut. Și noi pentru ce votăm? Un cap gol? El niciodată nu aduce bunăstare, doar regim și dictatură. Voronin este un om care nu poate vorbi, iar noi mergem după el. Stimați pensionari, îndreptați-vă. Ridicați capul și mândrită-vă că aveți un drum corect, ascultați de copiii dvs.”, a mai precizat Ghimpu înflăcărat.  

„Treziți-vă! Dacă nu, își vor bate joc iar de voi. Cât a fost Dorin Chirtoacă primar al Capitalei, Voronin n-a călcat niciodată la Hramul Orașului. Ce fel de președinte a fost acesta? Ba mai mult, ați observat că fariseul încetișor să pregătește să înlocuiască drapelul R. Moldova”, a conchis Mihai Ghimpu la întâlnirea de la Orhei.

Puteți audia discursul lui Mihai Ghimpu după minutul 80, pe UNIMEDIA.

Clopotul Țarului (Rusă: Царь–колокол, Tsar-kolokol) este un clopot uriaș și gol care poate fi întâlnit în Kremlinul din Moscova. Clopotul a fost creat la cererea împărătesei Ana I a Rusiei, nepoata lui Petru cel Mare, pentru a îndeplini visul bunicului său, Alexis I (wikipedia)

Clopotul Țarului (Rusă: Царь–колокол, Tsar-kolokol) este un clopot uriaș și gol care poate fi întâlnit în Kremlinul din Moscova. Clopotul a fost creat la cererea împărătesei Ana I a Rusiei, nepoata lui Petru cel Mare, pentru a îndeplini visul bunicului său, Alexis I (wikipedia)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: