Ghimpu îi dă replică lui Dodon: „Câtă ruşine! Ce a avut Ştefan cel Mare cu comunismul?”

sursa: unimedia.md

„Am auzit un mare deștept de la PCRM care spunea că dacă ar fi Ştefan cel Mare în viaţă ar aprecia că doar comuniștii apără acest pământ. Câtă rușine şi obrăznicie! Ce a avut Ştefan cel Mare cu comunismul?”. Declaraţia aparţine liderului PL, Mihai Ghimpu, şi a fost lansată astăzi, 24 octombrie 2010, în cadrul evenimentului de prezentare a platformei electorale de partid.

„Ce am avut noi de pe urma comunismului? Doar foamete şi deportări. Anume sub această seceră și ciocan au fost distruși o parte din noi”, a menţionat Mihai Ghimpu. „Anul 2010 este anul care trebuie să pună punct comunismului în Moldova pentru totdeauna. Aceasta înseamnă schimbare până la capăt. Europa pentru noi, comunismul în afara Republicii Moldova”, a mai adăugat liderul liberal.

Menţionăm că replica lui Ghimpu se referă la comunistul Igor Dodon care a declarat pentru UNIMEDIA, în cadrul unui interviu Face2Face, că Ştefan cel Mare s-ar bucura că există PCRM, pentru că este un partid care protejează identitatea moldovenilor.

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Daniela Dermengi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: