Elita sportivă- Aliatul PL în alegeri

31 de sportivi din loturile naționale ale Republicii Moldova și-au anunțat public solidarizarea cu Partidul Liberal pentru alegerile din 28 noiembrie. Sportivii au semnat și o Declarație în acest sens care poate fi văzută mai jos: 

”Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 arată că,  după douăzeci de ani de tranziție, continuăm să alegem între minciună şi adevăr, intre rău şi bine, între trecut şi viitor, între demnitate şi lipsa de demnitate, între partide marionete şi partide cu interes naţional, între Uniunea Europeană şi CSI, între lideri corupţi şi bogaţi şi lideri cinstiţi şi curaţi.

Noi, un grup de reprezentanţi ai elitei sportive din Moldova, am ales să mergem în aceste alegeri cu Partidul Liberal, adică, am ales să fim cu Adevărul, Dreptatea şi Demnitatea. Deşi nu suntem membri PL, am ales să fim şi noi purtătorii idealurilor care guvernează acest partid. Partidul Liberal este singurul dintre partidele  ajunse la guvernare, pentru care adevărul contează, partidul care nu poate fi acuzat de minciună, care nu a avut şi nu are probleme cu legea, care luptă deschis cu comunismul şi care ţine la programele şi sloganele sale electorale.

Partidul Liberal s-a concentrat pe ideea Schimbării în R. Moldova, a Schimbării până la capăt. El continuă să meargă pe aceleaşi două obiective strategice, lansate în 2009: Integrarea europeană, care înseamnă modernizarea Republicii Moldova şi libertatea de a fi om în R. Moldova şi 2. Lichidarea sărăciei, care înseamnă dreptul de a trăi omeneşte.

Într-un an de zile de când se află la guvernare, Partidul Liberal, prin toate iniţiativele şi deciziile sale ne-a convins că este pornit să lupte până la capăt pentru o Moldovă liberă şi o viaţă mai bună pentru cetăţenii ei. Nu totdeauna, însă, a fost înţeles în cercurile politice, nu totdeauna a fost susţinut. Ca să realizeze schimbarea până la capăt, PL are nevoie de sprijinul nostru.

Noi îi acordăm acest sprijin. Mai mult, apelăm şi îndemnăm să ne urmeze exemplul şi alţi colegi de-ai noştri de la Chişinău şi din toată republica, pământenii noştri, rudele, prietenii, suporterii, conaţionalii noştri aflaţi la muncă în străinătate şi toată lumea bună care s-a săturat de minciună, nevoi şi nedreptate. Să ne unim cu toţii în jurul Partidului Liberal, să învingem alături de el şi împreună cu el.

Dorim Partidului Liberal să iasă medaliatul cu aur din această  competiţie politică, care ne aşteaptă pe 28 noiembrie, fapt pentru care semnăm.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: