Agenda pentru 21 octombrie

– ora 10.00 Preşedintele Mihai Ghimpu va participa la deschiderea oficială a Congresului al IX-lea Internaţional al Societăţii Ştiinţifice  a geneticienilor şi amelioratorilor din Republica Moldova/ Biblioteca ştiinţifică centrală „Andrei Lupan”, str. Academiei nr.5a.
Detalii privind desfăşurarea conferinţei găsiţi la următoarea adresă WEB

– ora 16.00 Preşedintele Mihai Ghimpu va participa la deschiderea Congresului al III-lea Naţional de Oncologie, consacrat celei de-a 50-a aniversări de la fondarea Institutului Oncologic din Republica Moldova/ Hotelul Leogrand, str. Mitropolit Varlaam nr.77.

Un răspuns to “Agenda pentru 21 octombrie”

 1. tatiana Says:

  Ii dau un sfat dlui Gimpu sa se lepede urgent de tigari si de bautura alcoolica, ca Dumnezeul cel adevarat sa-l poata ajuta in viata! Deoarece , daca fumeaza sau foloseste alcool (chiar si putin) , prin aceasta aduce omagiu lui satana, care este dusmanul Lui Dumnezeu. Cui te vinzi rob , acela si iti este stapin!Daca omul fumeaza sau foloseste alcool (chiar si in cantitati mici) , prin aceste actiuni el in mod deliberat isi alege stapinul ,de care ar fi vrut sa fie condus.
  Il sfatuiesc insistent pe dnul .Gimpu sa-L aleaga ca stapin al sau pe Dumnezeul cerurilor si al pamintului – unicul ,care il poate ajuta cu adevarat. Sa iasa urgent de sub drapelul negru al satanei si sa se alineeze sub drapelul Domnului, ca Dumnezeu sa poata lucra prin el .
  Stimate Mihai Gimpu! Permiteti-I Lui Dumnezeu sa va ofere ajutorul Sau! Spuneti un „nu” hotarit diavolului si alungati-l de la dra. Alegerea dra conteaza! Dumnezeu nu forteaza pe nimeni ; El asteapta sa fie invitat pentru ajutor si salvare autentica.
  Cu stima Tania.
  P.S. Acest sfat vine direct de la Domnul .El doreste sa va calauzeasca. Daca veti face un pas mic inspre El, atunci El va face restul. Daca nu ati ramas indiferent fata de acest masaj , Dumnezeu va lucra in continuare pentri viata dra si va va descoperi lucruri si mai mari!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: