Voronin și-a plătit biletul de cursă charter la Strasbourg pentru a critica AIE în fața europenilor

sursa: unimedia.md

Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, a zburat cu un avion charter până la Strasbourg pentru a ţine un discurs în faţa Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, prin care a criticat dur oficialii europeni şi în care s-a plâns pe strâmtorarea drepturilor opoziţiei, pe modificările operate la Codul Electoral, dar și pe încălcarea drepturilor omului odată cu venirea la putere a AIE. Informaţia precum că liderul PCRM a zburat cu un avion charter a fost făcută publică de către conducătorul delegaţiei Parlamentului Republicii Moldova la APCE, Ana Guţu.

Potrivit ei, Vladimir Voronin a fost însoţit de Grigore Petrenco, membru supleant al delegaţiei, dar şi de Mark Tcaciuk, care nu are nimic în comun cu delegaţia Parlamentului Republicii Moldova la APCE.

Contactat telefonic de către UNIMEDIA, şeful serviciului de presă al PCRM, Svetlana Ivanova, a refuzat să confirme această informaţie şi nu a vrut să discute la această temă.

Totodată, conform datelor oferite de serviciul de presă al Parlamentului, din partea Republicii Moldova, la sesiunea de toamnă a APCE, au fost delegați doar Ana Guțu, Stella Jantuan, Valeriu Ghilețchi și Grigore Petrenco. 

Sursa: UNIMEDIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: