(Video) În prima zi de campanie, cei patru lideri ai Alianței de Guvernare au apărut în public împreună: ”Nu suntem supărați!”

sursa: unimedia.md

Liderii Alianței pentru Integrare Europeană au apărut astăzi împreună în public. Aceștia au participat la manifestațiile ce au avut loc la Palatul Național, cu prilejul Zilei Profesorului. Mihai Ghimpu, Vlad Filat, Marian Lupu și Serafim Urecheanu s-au așezat alături, au urmărit concertul și au ieșit pe rând în scenă pentru a felicita profesorii.

Premierul și președintele interimar au declarat că nu sunt supărați unul pe altul. ”Eu nu sunt tensionat, eu n-am fost supărat, am abordat un subiect care a apărut și e corect”, a spus Mihai Ghimpu.

Filat, la rândul său, a precizat că nu a fost și nu va fi niciodată supărat: ”Sunt puncte diferite de vedere, emoții diferite în înțelegerea unor lucruri. Așa cum au mai fost și alte momente dificile, va trece și acesta”, a conchis acesta.

Președintele interimar și premierul au asigurat că vor face o campanie proactivă. ”Totul va fi bine, urmăriți viabilitatea AIE prin rezultate și nu prin discuții”, a mai adăugat Filat.

Cei patru lideri AIE s-au folosit de ocazie pentru a transmite mesaje electorale. Serafim Urecheanu și-a anunțat sloganul ”noi ne facem datoria”, iar Mihai Ghimpu a declarat că va emite mâine un decret, prin care va decora profesorii. De cealaltă parte, Marian Lupu a menționat de agenda socială, care presupune majorarea salariilor pentru profesori, iar Vlad Filat a spus că vorbele sunt frumoase, dar mai trebuie și fapte.

UNIMEDIA amintește că săptămâna trecută liderii Alianței de Guvernare s-au criticat reciproc pentru decizii unilaterale. Într-un final, aceștia au anunțat că AIE își păstrează integritatea.

Sursa: UNIMEDIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: