(update) SCANDAL in AIE: PLDM a parasit sedinta. Ceilalti nu vor sa accepte raportul lui Filat

sursa: stireazilei.md

12:26 Valeriu Lazar, ministrul Economiei, membru PD, a iesit de la sedinta: „S-a luat o pauza. Nu cred ca mai are rost sa fie convocata sedinta Parlamentului, pentru ca problema compensatiilor a fost solutionata ieri, ce mai ramane?”. Lazar a refuzat sa raspunda la alte intrebari si, practic, a fugit, de camerele de luat vederi. Fractiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova a parasit sedinta Aliantei pentru Integrare Europeana, convocata la Palatul Republicii, refuzand sa accepte „tonul grav cu care se discuta cu deputatii liberal-democrati”, a declarat, pentru StireaZilei.md, liderul fractiunii Mihai Godea.

Pe de alta parte, surse din cadrul AIE au spus, pentru StireaZilei.md, ca scandalul s-a iscat nu din cauza deciziei privind compensatiile adoptata de Guvern, ci pentru ca PD, PL si AMN refuza sa accepte reportul premierului Filat in sedinta de astazi a Parlamentului privind realizarile inregistrate timp de un an de la investire.

Parlamentul se intruneste astazi in ultima sedinta de pana la dizolvare. Dupa asta, deputatii nu vor mai putea adopta legi organice, ci doar hotarari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: