Ghimpu: Întoarceţi înapoi TVR-ul, ar fi un gest foarte bun

sursa: unimedia.md

TVR aparţine României şi este un post de televiziune agreat de cetăţenii Republicii Moldova şi ar trebui să activeze în continuare. Cei care au luat TVR-ul legal sau ilegal, nu trebuie să aştepte decizia CEDO, ei ar face un gest foarte bun, un gest corect şi unul cetăţenesc dacă ar întoarce TVR-ul. Declaraţia aparţine preşedintelui Mihai Ghimpu şi a fost lansată astăzi, 15 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Nu trebuie să aşteptăm hotărârea CEDO. Să ajungă la o înţelegere cu CCA, să-i dea o altă frecvenţă, dar să-l întoarcă”, a mai spus Ghimpu.

Menţionăm că motivul pe care CCA l-a invocat la retragerea licenţei TVR a fost neachitarea la timp a  unor facturi la telecomunicaţii.

2 răspunsuri to “Ghimpu: Întoarceţi înapoi TVR-ul, ar fi un gest foarte bun”

  1. abc Says:

    In ce priveste TVR-ul il asteptam cu mare nerabdare si cit mai curind. Parca auzisem ca Plohotniuc il aduce inapoi. Ar fi o fapta demna de lauda.

  2. abc Says:

    Stimate D-le presedinte interimar ,Va rog din tot sufletul sa se ia masuri urgente cu comunistii din Cahul. Voronin a fost inainte de referendum de a presa conducerea din Cahul si nu numai a presat ,ci si a magulit-o cu bani, la fel si bisericele sa le dea oamenilor de baut ca sa nu iasa la referendum, speriindu-i ,ca daca vine alianta se unesc cu rominiisi vor avea atit gazul, cit si apa si lumina mai scumpe, la fel cei ce lucreaza amenintati sa fie scosi din serviciu. Acum de la referendum incoace ne sisteaza sistematic ba apa, ba l,umina, ba gazul. Iata char astazi in microraionul Valincea au sistat atit apa cit si gazul. Va rugam din tot sufletul luati masuri drastice atit cu comunistul Bratu cel mai mare hot al Cahulului pus sef pe gaze, cit si toti ceilalti in frunte cu primarul Zagorodnii, care un fel ,ca a esit din partidul comunistilo, dar tot pe ei ii asteapta la conducere.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: