Ajutor IT din partea PNUD pentru parlamentul RM, Ghimpu: „când am venit noi era doar un creion”

sursa: politik.md

PNUD va acorda Parlamentului moldovean mai mult echimapment IT printre care mai bine de 200 de calculatoare, mai bine de 100 de imprimante, a declarat Helen Clark, directorul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), vineri, 10 septembrie, la un briefing de presă. Am făcut această donaţie pentru că anume parlamentul trebuie să menţină rolul de monitorizare şi verificare şi pentru a sprijini buna funcţionare a parlamentului”, a mai spus Clark.Preşedintele parlamentului Mihai Ghimpu s-a arătat mulţumit de cadoul primit menţionînd că „dacă avem acest ajutor înseamnă că parlamentul îşi îndeplineşte cu multă înţelepciune programul său şi păcat că acum în loc să continuăm această muncă trebuie să ne ocupăm de alegeri”.

Întrebat ce va face cu calculatoarele Ghimpu a spus că au ce face cu ele „mai rău că nu avem clădire, dar cine ştie poate vine cineva şi ne ajută şi cu construcţia clădirii”.

Este un ajutor foarte bun pentru noi, pentru că dacă nu ai calculator înseamnă că eşti departe de viaţa politică de lume şi mă bucur că după alegeri noii deputaţi vor avea alte condiţii decît acele de cînd am avut cînd am venit noi, doar un creion”, a conchis Ghimpu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: