Ribbentropii şi molotovii autohtoni!

sursa: traianvasilcau.wordpress.com

Românimea e o lume prăpăd de frumoasă. Numai politicienii ei sunt cum sunt. Cică Dumnezeu cînd a făcut lumea a dat românilor tot ce putea da bun. Sf. Petru s-a mirat şi l-a întrebat:

 -Doamne, nu crezi că le-ai dat prea mult românilor?

-Stai să vezi ce conducători le dau…, a conchis Dumnezeu.

Aceştia, românii adică, în 1940, şi-n 1944, şi-n 1989 şi mai mereu au cedat felie după felie de Ţară fără vreun foc de armă tras ori primit.

Ceea ce n-a realizat Finlanda, care avînd la momentul dat doar 4 milioane de locuitori /România la 1940 avea  18 milioane!/ şi-a apărat fiinţa naţională de invazia URSS-ului… 6 luni de zile.

România – nici o zi!

E cumva azi decretată zi de doliu la Bucureşti de către Băsescu?

Japonia nu s-a resemnat nici pînă la 23 august 2010 cu ocuparea abuzivă a Insulelor Kurile de către URSS,  şi în fiecare an are o zi oficială ce  se numeşte ZIUA MEMORIEI, cînd tot poporul japonez,  inclusiv politicienii aflaţi la guvernare sau în opoziţie, deplîng teritoriile istorice, unde nu mai locuieşte nici un japonez, dar, în pofida acestui fapt, nu renunţă nici morţi la ce li s-a furat.

Noi,  prin basarabeanul Emil Constantinescu, prin Snegur, Lucinschi, Voronin şi nu doar,  cedăm orice vrea Rusia,  renunţăm la tot ce vrea Kremlinul,  semnăm orice vrea Moscova şi declarăm de la orice tribună sau canal televizat că n-avem şi nu vom avea nici un fel de pretenţii teritoriale faţă de cei ce ne-au prădat!

La citirea acestor blesteme,  ribbentropii şi molotovii noştri surîd,  ca niciodată de fericiţi.

E mileniul trei,  dar mancurtizarea Moldovei continuă.

Astfel,  pe timp de pace şi de independenţă,  totuşi,  din 53 de deputaţi ai Alianţei de guvernare au votat pentru iniţiativa legislativă a deputatului PL Boris Vieru de a nu se mai vorbi în Parlamentul viitor în limba rusă tocmai 25 din ei!

15 deputaţi PL + 2 din MAE=17.

Restul–8 deputaţi or fi din PLDM,  AMN şi PD?

Ribbentropii şi molotovii  noştri surîd, votînd astfel să nu supere cumva Moscova şi PCRM-ul?

La ce bun mai semnează preşedintele Ghimpu decrete după decrete antisovietice şi anticomuniste cu sacul,  dacă acestea devin apoi pretext stupid pentru /dez/bateri politice şi avan supără Rusia,  dar şi ribbentropii, şi molotovii autohtoni din Forul Suprem al republicii?

Voinţa creştină şi cea politică – iată ce lipseşte acum politicaştrilor moldoveni, din care n-au fost detronaţi hitlerii şi stalinii tuturor timpurilor, nici ribbentropii şi molotovii eterni, ca şi crima comisă acum… ani!

Încerc să număr anii şi-mi vine să nu mai scriu pentru cel puţin 100 de ani, şi-mi vine să dau cu secera şi ciocanul în piatra soclurilor în care stau cocoţaţi /pentru vecie?/ ribbentropii şi molotovii noştri democraţi, de noi aleşi, de noi adoraţi, de noi aplaudaţi, ca să ne pururi detroneze dînşii din  Demnitate şi Adevăr!

În semn de răsplată, binemeritată, evident!

3 răspunsuri to “Ribbentropii şi molotovii autohtoni!”

  1. BUCOVINEANUL Says:

    Amărăciunea autorului ar trebui luată în seamă.

  2. szaszsebespaul Says:

    La cei 19 ani de independenta va urez multa sanatate si apropiere pana la unire

  3. Wasp Says:

    D-l Ghimpu semneaza si pune pe tapet problemele nationale ca sa vada si poporul la cine si ce iese din guritza lor de „aur”.In plus si cetatetii incep sa-si puna anumite intrebari!!!numai sa nu uitam ca mai trebuie sa mai dezvoltam statul asta mic.Fit tare Dl ghimpu!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: