Preşedintele Ghimpu e mai tare-n blog ca premierul Filat

sursa: jurnal.md

La o lună de la apariţia sa, blogul personal al preşedintelui interimar Mihai Ghimpu (ghimpu.wordpress.com n.r.) bate recordul de popularitate, cu peste 20 de mii de accesări unice. În aceeaşi perioadă de referinţă, 19 iulie – 24 august, blogul primului-ministru Vlad Filat, a fost vizitat de 3.999 ori.

Potrivit administratorului blogului preşedintelui, Ghenadie Vasilache, doar pe data de 23 iulie blogul lui Mihai Ghimpu a înregistrat 3.526 de vizite.

Cea mai populară rubrică din blogul Mihai Ghimpu este „Dialog direct”, unde vizitatorii îşi exprimă opiniile despre şeful statului, precum şi luări de poziţie vis-a-vis de evenimentele din actualitatea internă şi externă a Republicii Moldova (1.594 accesări şi 247 comentarii). Urmează rubrica „Despre Ghimpu” – cu 885 de accesări, „Blogosfera” (498 accesări), „Sondaje” – 452 accesări şi „Despre PL” – 281 accesări.

Cele mai solicitate instituţii media, accesate prin link de pe blog, sunt portalurile de ştiri JURNAL şi Unimedia, precum şi versiunea on-line a ziarului Timpul.

Vasilache a mai adăugat că paginile personale web ale altor componente ale AIE nu sunt disponibile, de mai mult timp, iar liderul opoziţiei Vladimir Voronin nu comunică cu cetăţenii, oferind această posibilitate colegilor de partid.

Un răspuns to “Preşedintele Ghimpu e mai tare-n blog ca premierul Filat”

  1. BUCOVINEANUL Says:

    Va fi mai tare şi în turul doi al alegerilor prezidenţiale, când Mihai Ghimpu va atrage voturile conaţionalilor care vor demnitate şi cumpătare.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: