Betonul AIE e de marca „Ghimpu”, nu „Plahotniuc”

sursa: jurnal.md

Betonul Alianţei pentru Integrare Europeană este de marca „Ghimpu”, şi nu de marca „Plahotniuc”, aşa cum se speculează în ultimul timp. Cel puţin aşa asigură preşedintele interimar, Mihai Ghimpu.

„AIE e din beton ghimpat, marca „Ghimpu”, nu „Plahotniuc”. Ghimpu nu e condus de nimeni, nici în viaţă, nici în politică”, a menţionat preşedintele interimar, în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, Mihai Ghimpu a declarat că s-a întâlnit prin anii 2002-2003, cu omul de afaceri, Vlad Plahotniuc. „În activitatea mea, am avut o tangenţă cu dumnealui”, a explicat Ghimpu.

Întrebat despre cine crede că s-ar afla în spatele declaraţiilor făcute de Sergiu Mocanu, Ghimpu a strâns din umeri. „Cine stă în spate – nu ştiu. Am rugat să mi se prezinte informaţii despre tot ce a spus Mocanu şi împreună cu un jurist voi verifica toate aceste lucruri. Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar trebuie să fie gata să răspundă pentru ceea ce spune”, a adăugat Ghimpu.

Mai mult, Mihai Ghimpu a ţinut să menţioneze că Sergiu Mocanu urmăreşte să devină membru AIE. „Mocanu vrea să devină membru AIE, dar nu ştiu dacă va reuşi”, crede Ghimpu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: