AIE va avea candidaţi separaţi la prezidenţiale?

Decizie ne confirmată de toate componentele AIEsursa: basa.md

Partidele din Alianţa pentru Integrare Europeană vor avea candidaţi separaţi la funcţia de preşedinte al ţării. Declaraţia a fost făcută de liderul PLDM, Vladimir Filat.

Conform declaraţiilor lui Filat, înaintarea candidaţilor propriila funcţia înaltă în stat se explică prin faptul că cele patru componente ale alianţei au opţiuni si viziuni diferite.

Această alianţă este compusă din patru partide politice, care pe alocuri au viziuni diferite şi oameni diferiţi. Să nu vedeţi obligatoriu dacă participăm separat în alegeri şi nu văd nicio problemă, dacă vor fi şi candidaţi diferiţi, oamenii vor alege”, a subliniat liderul PLDM.

În opinia lui Filat nu este corect ca AIE să înainteze un singur candidat. “Eu cred că, dacă vom veni cu un candidat, asupra căruia ne vom înţelege în interiorul alianţei, noi indirect o să spunem cetăţeanului – acesta este şi nu cred că este corect”, a spus Vladimir Filat.

(sursa video: unimedia.md)

Liderul PLDM a declarat anterior că, Alianța pentru Integrare Europeană nu va avea nici staff comun la referendum şi scrutinul anticipat. Filat a menţionat că fiecare partid din alianţă urmează să-şi desfășoare activitatea în perioada scrutinelor aşa cum va decide şi conform staff-urilor proprii.

Aceste declaraţii sunt contrare celor anunţate de liderul PL, Mihai Ghimpu, care se pronunţă pentru un staff comun al AIE, atât pentru participarea la alegerile anticipate, cât şi pentru referendumul din 05 septembrie.


2 răspunsuri to “AIE va avea candidaţi separaţi la prezidenţiale?”

  1. antiCROW Says:

    Dap tare shmeker e Filat. A sa vedem noi cine birue. Cu bani cumperi mult dar nu poporul

  2. szaszsebespaul Says:

    Este mai bine cu candidati separati


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: