Încă un „ghimpe” în fundul tuturor

"Ţin minte ca acum, când cineva striga în PMAN că Moldova are nevoie de un Ţepeş – păi iaca na ţie un Ţepeş"sursa Moldoveanul’s Blog:

Moş Ghimpu şi-a „tras” un blog. Adică Preşedintele interimar al RM are site personal. Membru al blogosferei.

Primul lucru ce aş vrea să-l remarc este faptul că dl Ghimpu a m-ai dat un picior în fundul „aliaţilor”. Mai bine zis le-a mai pus un ghimpe sub fundurile lor incomodate de declaraţiile şi faptele Preşedintelui. Să treacă o săptămână dar nu prea cred – Lupu, Filat şi Urechean (care deja au bloguri) – deşi nu se rup postând câte ceva pe acestea – vor declara sus şi tare că au şi ei site-uri personale.

Deci avem în premieră un preşedinte al Moldovei cu blog. Şi la fel pentru prima dată un preşedinte care ştie ce vrea, vede, aude şi cel mai important – stă cu fundul într-o singură luntre.

Zic că acest Ghimpu este ca un „ghimpe” în fundul tuturor pentru că nici pe departe nu face jocul celor cu cerul gurii încă roşu (mă refer la cei din AIE) şi cu secera şi ciocanul în buzunarul stâng al cămăşii (la fel cei din AIE). Că după principele lor, Ghimpu ar trebui să-şi deschidă şi blog după o consultaţie cu ceilalţi aşa zişi „lideri” ai alianţei. Ştie că în curând expiră termenul de preşedinte interimar şi rupe gura satului moldovenesc şi a târgului occidental cu declaraţii bazate pe fapte istorice şi vectori reali şi actuali ai RM.

P.S.: Ţin minte ca acum, când cineva striga în PMAN că Moldova are nevoie de un Ţepeş – păi iaca na ţie un Ţepeş ;) .

2 răspunsuri to “Încă un „ghimpe” în fundul tuturor”

 1. Nornegru Says:

  da, blogul d-lui Ghimpu il citesc cu regulariate si este un blog bun. Ce sa mai lungim povestea:e un om destept , un bun roman si un om de caracter. Bravo lui!!!Salutari banatene , aplauze si urarea de SUCCES!!!

 2. Sar Says:

  Domnul Ghimpu ,este anume de ce are nevoie Moldova….
  TRebuie sa-l ajutam sa se mentie la putere , sa-si duca lucrurile sfinte la bun sfirsit…
  In alegerile urmatoare PL o sa acumuleze 18% din voturi, dar ramine intrebare cu presedintile … Azi e greu de zis ce o sa fie…Dar eu personal nu vad alt presedinte decit Domnul Ghimpu…
  Succese mari Domnule Ghimpu!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: