Mihai Ghimpu din nou cu elicopterul la Sud, apoi in Centru

sursa: stireazilei.md

Presedintele interimar, liberalul Mihai Ghimpu, a vizitat astazi satul Ghioltosu, raionul Cantemir, cu elicopterul, unde riscul de inundare a caselor inca mai persista, iar salvatorii si militarii continua lucrarile de intarire a digului.

Dupa spargerea digului de la Gotesti, in zona satului Ghioltosu s-a format un lac de acumulare cu o capacitate de peste 80 de milioane de metri cubi de apa, care a inundat 8 kilometri din traseul Cantemir–Cahul si 15 kilometri de cale ferata.

„Prin eforturile, care le depuneti in aceasta localitate, salvati de inundatii nu numai cetatenii din acest sat, dar si scutiti statul de noi cheltuieli, mult mai mari, care ar fi aparut in cazul inaintarii apelor spre orasul Cantemir”, a spus Ghimpu, citat de un comunicat oficial.

Ulterior, Ghimpu a urcat in elicopter si a zburat la Hancesti, in satele Nemteni, Obileni, Cotul Morii si Sarateni, unde le-a spus sinistratilor ca toti vor primi case de la stat.

Anterior, comunistii au spus ca Ghimpu cheltuie banii publici „pe plimbari cu elicopterul”, o ora de zbor cu aceasta nava costand 2500 de Euro. Asta dupa ce liberalul vizitase satele din Nord si Centru afectate de inundatii, cu elicopterul.

„Potrivit parametrilor tehnici, nava trebuie sa zboare cel putin 40 de ore pe an, indiferent pe cine are la bord. Astfel, se indeplineste programul de instruire a pilotilor si se mentine nava in stare tehnica necesara”, a comentat, pentru StireaZilei.md, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Rusu.

Potrivit lui, PCRM exagereaza, iar o ora de zbor cu elicopterul costa circa 1000 de dolari.

2 răspunsuri to “Mihai Ghimpu din nou cu elicopterul la Sud, apoi in Centru”

  1. filippo Says:

    bravo… d-nule Ghimpu.oamenii care doresc adevarul si bunastare acestui popor sint cu dvs.mult noroc inainte.

  2. varzari al-dru Says:

    bravoo… d-nule Ghimpu. De mult, tara avea nevoie de un presedinte ca dvs. ce spun comunistii sunt niste prostii.., dar replicele lor nu fac nici doi bani. Asa sa-o tineti…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: