Ghimpu, Filat, Lupu şi Urechean renunţă la vacanţă. VEZI unde se odihneşte Voronin, Ţurcan şi Diacov

sursa: unimedia.md cu referire la publika.md

Vladimir Voronin în Cehia, Vladimir Ţurcan în Turcia, Dumitru Diacov în România, iar Serafim Urechean acasă. Liderul Alianței „Moldova Noastră” a declarat pentru Publika TV că va renunța în acest an va renunţa la odihna în Ucraina şi se va ocupa de referendum.

Preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin merge anual în staţiunea Karlovy Vary din Cehia. Pentru această destinaţie turistică, moldovenii trebuie să scoată din buzunar în jur de 700 de euro pe săptămână.

Liderul Partidului „Moldova Unită”, Vladimir Ţurcan, este acum pe litoralul Mării Egee din Turcia, unde pentru o săptămână pe plaja din Bodrum, trebuie să plăteşti în jur de 600 de euro. 

Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al PDM,  se odihneşte în aceste zile la Slănic Moldova, România. O săptămână în această staţiune costă între 200 şi 300 de euro. 

Liderul AMN, Serafim Urechean, deşi a anunţat anterior că va merge în vacanţă la staţiunea preferată din Truskaveţ, Ucraina, colegii de partid spun că Urechean a renunţat la odihnă pentru a se pregăti serios de referendumul constituţional din 5 septembrie. 

Menționăm că liderii politici care au declarat că vor renunţa la vacanţă sunt Mihai Ghimpu, Vlad Filat şi Marian Lupu. Preşedintele interimar şi prim-ministrul spun că nu părăsesc ţara din cauza inundaţiilor, iar liderul democraţilor, Maran Lupu, ca şi Urechean, a renunţat la vacanţă în favoarea campaniei electorale.

Un răspuns to “Ghimpu, Filat, Lupu şi Urechean renunţă la vacanţă. VEZI unde se odihneşte Voronin, Ţurcan şi Diacov”

  1. gheorghe Says:

    Ghimpu, Filat, Lupu şi Urechean renunţă la vacanţă fiindca au nevoie urgent de niste publicitate elctorala, pina cind cel mai bine i se primeste lui Filat
    Iar Voronin se stimeaza si stie ca in fiecare an trebuie sa pleci cu familia in vacanta


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: