Ghimpu blogger – circa 3500 accesări în doar 72 de ore

sursa: moldova.org

Lansarea blogului preşedintelui interimar Mihai Ghimpu s-a produs spontan, graţie insistenţei reporterilor de la Publika TV. Deloc afiliaţi liderului PL şi politicilor promovate de acesta, în calitate de preşedinte interimar, reporterii acestui post TV au tot dreptul de a se numi jurnalişti imparţiali care pun pe rol, printre primii, cele mai proaspete ştiri.

Rezultatul lansării blogului Ghimpu chiar de jurnalişti a fost benefic pentru toţi: postul public de televiziune le-a demonstrat concurenţilor că îşi menţine poziţia de lider în noutăţi, preşedintele interimar s-a ales cu o publicitate gratis la o oră de maximă audienţă, iar telespectatorii au fost informaţi că mai au un izvor de inspiraţie şi o posibilitate de a dialoga în direct cu Mihai Ghimpu, primind audienţă online – cel mai operativ şi eficient mijloc de comunicare a poporului cu liderii săi. Vorbesc despre metode moderne, civilizate de comunicare, şi nu de adunări de partid, la care liderul tunde o declaraţie de câteva ore, lăsând electoratul să suporte toate incomodităţile. În comparaţie cu acelaşi Voronin, care nici nu are în gând să lanseze o pagină web personală, Ghimpu a procedat mult mai democratic, dorind să afle despre problemele alegătorilor de la ei personal şi nu de la subalternii săi.

Formatul blogului Ghimpu pare simplu de tot, deoarece observăm, la prima vedere, doar un volum imens de articole din presă despre blogger. Să nu uităm, însă, că articolele sunt deschise pentru discuţii, iar cititiorii au posibilitatea să le comenteze. Înseamnă, că preşedintele interimar nu vrea să-şi facă publicitate din articolele altora, ci le pune în discuţie: poftim, dragii mei, spuneţi, ce credeţi despre articole şi despre mine… În plus, există şi o pagină specială, fără tematică, unde toţi cititorii pot să se adreseze personal lui Mihai Ghimpu şi (sau) să comunice între ei.

Vreau să vă comunic, că vor fi şi surpize plăcute, în curând. Vă îndemn să urmăriţi noutăţile pe ghimpu.wordpress.com şi veţi fi cei mai informaţi, deoarece pe blog vor fi publicate multe articole în premieră, inclusiv şi cele personale, ale preşedintelui interimar.

Date statistice, despre vizionarea blogului Ghimpu:
19 iulie (data apariţiei reportajului despre blog, la TV) – 253 accesări
20 iulie – 1992 accesări
21 iulie – 532 accesări
22 iulie – 496 accesări (ora 22.00)

Un răspuns to “Ghimpu blogger – circa 3500 accesări în doar 72 de ore”

  1. Mihai Says:

    Sa trăiţi D le Ghimpu!
    s. Costeşti Vă susţine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: