Ghimpu: Voronin a zburat cu elicopterul în campaniile electorale de 30 de mii de dolari

Sursa: info-prim.md

Preşedintele interimar Mihai Ghimpu respinge acuzaţiile deputatului comunist Igor Dodon, care a declarat luni, 12 iulie, că zborul său cu elicopterul în zona sinistrată a costat bugetul circa 10 mii de dolari. Mihai Ghimpu spune că a zburat să stea de vorbă cu sinistraţii, iar pe fostul preşedinte, Vladimir Voronin, îl acuză că a cheltuit 30 de mii dolari pentru zborurile cu elicopterul în perioada electorală din anul trecut, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit lui Igor Dodon, o oră de zbor cu elicopterul costă 2500 dolari. „Sunt minciuni. Am donat sinistraţilor mult mai mult, vreo 25 de milioane lei. Eu nu am folosit elicopterul în campanie electorală, aşa cum a cheltuit Voronin 30 de mii de dolari”, a declarat Mihai Ghimpu. Preşedintele interimar a spus că va solicita Procuraturii Generale să clarifice subiectul.

Mihai Ghimpu a adăugat că va mai zbura în localităţile inundate ori de câte ori va fi nevoie. „Dacă nu mergeam, nu cunoşteam situaţia”, a subliniat preşedintele.

Săptămâna trecută preşedintele interimar Mihai Ghimpu a efectuat o vizită de documentare în zona afectată de inundaţii cu elicopterul, în raionul Briceni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: